2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
مبارکتون باشه؟ چند خریدین؟ چندنفرست؟

فدات عزیزم

۹ نفره 

بدون جلو مبلی ۱۴ تومن خریدم چون جلو مبلیامو پارسال سوا خریده بودم دیگه نگرفتم نزدیک ۲ تومنم جلو مبلیاش بود که بااون ۱۶ تومن میشد

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم ممنون همچنین شما برای گلاش باید از این طبقه ها بگیریم وایییی اسمش یادم رفت😅 برای مه ...

استند عزیزم 😉😉😉

اونوقت وقتی میشینن روش خش خش نمیکنه؟؟ اذیت نمیشین؟؟ 

چرا من حس میکنم نمیتونم رو مبل کاور دار راحت بشینم 🤔

استند عزیزم 😉😉😉 اونوقت وقتی میشینن روش خش خش نمیکنه؟؟ اذیت نمیشین؟؟  چرا من حس میکنم نمیتو ...

آها همین استند بود😅😅💣

چرا خش خش میکنه و خیلی راحت نیست اما ما یه دست مبل راحتی همیشه داریم که همیشه روی اون میشینیم، مبل اینقدر گرون شده اگر این استیلامون خراب بشه باید 30-40 تومن هزینه کنیم دوباره بخریم همون روکش باشه روش بهتره😅 این مبل راحتی جدیدمون چند روز دیگه میرسه به خاطر همین از اون طرف خالی خونمون عکس ندادم😅،

تلویزیونمون پشتش کاغذ دیواریه که خیلییی تیرست میخوایم یه تابلو فرش وان یکاد سفید براش بخریم.یا حالا هرچیزی که قشنگ باشه، شما پیشنهادی ندارید ؟ یه سری قابا هست که حالت سه تیکست و برجسته است و سفید طلایی اونا اسمش چیه؟

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐

اینا پستی و.بلندی دارن یا سه بعدین؟ اگر پستی و بلندی دارن سخت نیست تمیز کردنشون؟

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
آره من میدوم اونم دنبالم میدویه.... بخصوص اینکه لنژش کردنش خیلی برام لذت بخشه 

وای من همیشه احساس میکنم بعد اینکار تا یه هفته سرم گیج بره🤦‍♀️

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اینا پستی و.بلندی دارن یا سه بعدین؟ اگر پستی و بلندی دارن سخت نیست تمیز کردنشون؟

پستی و بلندی دارن.نه عزیزم سخت نیست اصلا یه روغن مخصوص هم دارن ک هریمدت میزنم بهشون برق می افته بهشون.ولی من عادت دارم بعد هر اشپزی با اسپری دستمال میکشم بهشون.سرچ کن خیلی تنوع سنگای آنتیک زیاده .آشپزخونه من برا 5 سال پیشه 

ما آبادانیا