2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
صفحه 45 آره منم نظرات خوبی دریافت کردم درصدد عمل کردن بهش دراومدم که فقط همسرجان مانع شدن 😣😂 عکس ...

ممنون عزیزم

ماله ما صفحه 54

من مجردم خونه بابام ایناست، بابای من کاری به چیدمان خونه کلا نداره میگه شماها همش توی خونه اید من صبح میرم شب میام شما باید باهاش احساس آرامش کنید، ما شیش ماه یکبار کله وسایل خونه رو جابه جا میکنیم چون زود خسته میشیم

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون خیلی خوشگله😍✌

اگر مبلارو گرد میچیدی بهتر بود که شوهرتون خوشش نمیاد😅💣

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
آره فکر کنم بشه از داخل زدش 🤔🤔🤔 تاحالا اصلا به ذهنم خطور نکرده بودش 😍😍😍 خوب شد گفتی

منم چوناین عکسو تازه دیده بودم توی ذهنم بود گفتم داخل بهتره، یه سری عکسم فرستادم چند صفحه قبل از خونمونه یه سری نکاته که اگر انجام بدیم خیلی خوب میشه، این عکسیم که برای شما فرستادم یکی از همون نکات بود

ممنون عزیزم ماله ما صفحه 54 من مجردم خونه بابام ایناست، بابای من کاری به چیدمان خونه کلا نداره میگ ...

بابای منم همینطور بودش... کاری به چیدمان خونه نداشت اصن

اما همسرم حساس تشریف داره 🙄😅

عزیزم خونه تون قشنگه 😍😍 به سلامتی توش زندگی کنید مخصوصا قسمت گل هاش راستی وقتی مهمون میاد کاور ...

قربونت عزیزم

ممنون همچنین شما

برای گلاش باید از این طبقه ها بگیریم وایییی اسمش یادم رفت😅

برای مهمونای عید و یا مهمونای غریبه برمیداریم اما برای عمو و خاله و.. نه😅😂

من اصلا ترسو نیستم ولی خوب آدم احساس تنهایی بیشتری میکنه تو این خونه ها و اینکه من تمیزی هیچکس رو قب ...

اره ما هم کل خونه خودمون تمیز میکردیم...اره احساس تنهایی رو خیلی قبول دارم...بنظرم خونه هر چی کوچیک تر باشه صفا توش بیشتره😍❣من که این خونمون خیلی بیشتر بهم چسبیده با اینکه از اون کوچک تره

این کار جدید برای دور ستون هست بنظر من خیلی قشنگه هم ویترینه هم نمای ستون را تغییر میده 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
صفحه 45 آره منم نظرات خوبی دریافت کردم درصدد عمل کردن بهش دراومدم که فقط همسرجان مانع شدن 😣😂 عکس ...

صفحه52 اون نکاته که عکسشو فرستادم

مبلات چن گرفتی اگ ناراحت نمیشی پرده طلاییا بردار حریرسفید بزن بجا فرشای تیره قرمز روشن بزار

مبلام نبودن برام خریدن فک میکنم بیست و خوردی گرفتن... 

نه ناراحت نمیشم پرده های طلایی با کناره و زیر دستی هام ست هستن ک اونا رو استفاده نمیکنم پرده ها اکثر مواقع جمع هستن چون اون سمت اتاق ها و درب ورودیه میخواستم دید نداشته باشه... فرش راه رو دست بافت هست میخوام باشه و اون فرش جلوی آشپز خونه با فرش آشپز خونه ست هست برش داشتم الان.. فرش خودم خیلی گرونه دیگه پول نداشتم از مدل فرش خودم برای اون جلو فرش بخرم این رو انداخته بودم فعلا باشه