2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

بچها من از همین تریبون اعلام میکنم ک غلط کردم گفتم ی کمر باریک بلایکه ب من رحم کنین 😑😑😑😑

Mylovesam20 سابقم نی نی یار لطف کرد کاربریمو بخاطر نظری ک دادم ترکوند 😂😂🙄کاربر قدیمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها من از همین تریبون اعلام میکنم ک غلط کردم گفتم ی کمر باریک بلایکه ب من رحم کنین 😑😑😑😑

خوب چیکار کنیم هممون کمرامون باریکه حتی من که ۸ماهه باردارم

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 
من غالی توی سالنم ۲۴ متری هست. دیگه ۲ تا ۱۲ متری نیست. خیلی راحتم

سفارشی براتون درست کردن ؟

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

می شه یه نفر به من توضیح بده فلسفه فرش انداختن کف آشپزخونه چی؟ 

من و خانمم همیشه سر این قضیه با هم دعوا داریم

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

میخواید تو ماکروفر بپزید؟ چنددقیقه توی ماکروفر باید یه پیتزا بمونه که روش طلایی بشه؟😭

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
از این قلبای رو میز نهار خوری از کجا گیر بیارم.. چه خشکله

چشمات خوشگله گلم عزیزم اینا زیر بشقابی و زیر لیوانی نمدی دوستانی که تو این کار باشن تو اینستاگرام پیج دارن درست میکنن اموزشش هم اگر خودتون دوست داشته باشید درست کنید تو اینترنت هست 

من اون موقع لایکتون نکردم چون.کمر باریک نبود الان لایک کردم😂✌

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
می شه یه نفر به من توضیح بده فلسفه فرش انداختن کف آشپزخونه چی؟  من و خانمم همیشه سر این قضیه ب ...

کف سرامیک پامونو میزاریم یخ میکنیم 😐 (از دمپایی روفرشی خوشم نمیاد)

من به شخصه جارو کردن رو بهتر از تی کشیدن دوست دارم😐 کف سرامیک یه چیزکوچولو هم بیفته توی ذوق میزنه و سریع باید تی کشید اما روی فرش معلوم نیست