2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
خیلی خوب بود این تاپیک ممنون استارتر،هرلحظه دلتون شاد باشه خانومای باسلیقه ی سایت خونه ی کاربر @Be ...

قربونت عزیزم لطف داری

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیز دلمممم😍😘😍😘 خونه شمام مبارک❤

مرسی خانومی فدات. من ک فعلا ور دلشونم😫 دیوار ب دیوار

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
بلد نیستی یا نمیشه گلم اخه من هرچی میزاشتم پاک میشداااااا

بلد بودم..ولی یه تایمی داشت واسه پاک کردن...انگار تایمشو خیلی کوتا کردن...اشکالی نداره شد دیگه😂

گفتم یه اشنا نبینه کاربریمو نشاسه.‌..

باخونه بزرگت بایددودست مبل داشته باشی ولی بنظرم خیلی اینطوری متفاوت ترازبقیه هستی 😍

آره دو دست مبل میخواد... ولی چون مهمون زیاد نمیاد خونه میگم کی قراره بشینه آخه رو اون مبلا 😉😁 خودمونو عشقه... 

عزیزم خونت خیلی قشنگه .ببخشیدا قصد فضولی ندارم ولی مدل چیدمان خونتون رو عوض کنی خیلی شیک میشه بازم م ...

ممنون عزیزم از نظرت ❤️. به نظرم خونه چون بزرگه یه دست مبل دیگه م میخواد تا چیدمانش جا بیفته... باز امروز یه تلاشی میکنم ببینم میتونم کاری بکنم 😁

یه قسمت از پذیرایی خونه مامانم 

میخام بزارمـ که جای عکس خونه سنتی خالی نباشه😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

فلسفه اینه ک آدم با مخ نمیخوره زمین خونریزی مغذی کنه موقع آب ریختن رو سرامیک. من دونفر از آشناها مون ...

😱😱😱😱

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
سلام عزیزم رنگ کابینتت گلس کاپوچینوعه؟

نمی دونم عزیزم.این مدل رو جایی دیده بودم به کابینت ساز گفتم اونم مثل همون رنگا رو برام درآورد

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80