2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

وای این عالیه آرتایی نمیدونم عکس پروفش پسره۱۷ساله ست دختره که میزناهارخوریش روبروی آشمزخونه ست فکرکنم ابی بودبعدخیلی خب جایی گزاشتی اگه تونستی توحالتم بگیرببینم چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام✋ این پیشنهادات من😁 ۱)یه استند گل بگیر بزار جلو پنجره اونجایی که پرده کناره و سعی کن گل هارو ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از پیشنهادات سازندتون😍✌

1منم این پیشنهاد استند گل رو دادم اما گلدونامون خیلیی سنگینه باید بدیم برامون محکم بسازن یه ایده دیگه دارم براش فعلا نمیتونیم بریم بیرون😷

2برای پذیرایی اون کوسنا رو میخوایم برداریم چون خیلی قهوه ای بود مامانم گذاشته، منم بدم میومد ازشون اما وقتی گیر میدم میگن من بی سلیقم 😐😑😅💣، یه دست مبل زرشکی سفارش دادیم هنوز نیومده الان عکسه خونمون رو که گذاشتم بهشون گفتم میخوام بزارم تا بهمون نظر بدن گفتم الان میگن کوسنا زشته 😖 گفتن نه خیلی خوبه 😑😷

روبه روی اون دوتا مبل یک نفره که قاب و... نداره به جاش روبه روش یه دونه تابلو فرش هست

توی این عکس کوسنارو جمع کردم دیگه✌😅

چیدمان رو بعد از اومدن اون مبلا باید عوض کنیم 😅✌

برای کجا گفتید آباژور بگیرم ؟ برای اتاقم؟ توی اتاقم کمد هست از اون طرف عکس ننداختم چون ویترینم نامرتب بود😅

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
عزیزم از ظرفشوییت راضی هستی چند نفره هست

شش نفره اس خوبه راضیم ولی خب الان میگم اگه همون موقع جا داشتم بزرگتر میگرفتم گاهی باید دو بار روشنش کنم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

من فردا میفرستم الان تاریکه خو همه خوابیدن خخ

خونه ی ما خیلی نقلی و جمع و جور و بامزس اما سر اینکه دیوار ب دیوار خونه پدرشوهرمه با شوهرم لجبازی کردم و یک سال بیشتر عقد موندیم ک ینی من نمیام تو این خونه،اخرم اومدم ولی هی ایراد میگیرم از اینجا ولی بین خودمون بمونه خیلیم بد نیس خخخخ

سلام عزیزم خیلی ممنون از پیشنهادات سازندتون😍✌ 1منم این پیشنهاد استند گل رو دادم اما گلدونامون خ ...

قربونت😍❤🧡💛

تازگیا از اینا که فلز و چوب ترکیبیه اومده به نظرم محکمن 

خب مبااارکه ایشالله به دل خوش استفادشون کنی

نه اون کوسنا ناراحت نشی واقعا نمیومدن به دکوراسیون خونتون😅🤭

آباژور رو از این ایستاده ها برای هال گفتم🙂کنار اون تابلو فرشه فک کنم خوب باشه

تابلو هم که اونطرف هست دی 😀

میتونید میز خاطره هم بزارید روش قاب عکسو سماورو از این چیزای مثبت بزارین

💛🧡❤

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه