2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
نه عزیزم نوع شپش اسبا فرق میکنه... اصلا ادما هیچوقت از اسبا شپش نمی‌گیرند... شپشای اسبا آدما رو ندوس ...

عه واقعا 

جدی میگی 

اخه یکی از اشناهامون اینو گفت منم خیلی نگران بودم بخاطرش😣

بعد ی بار میخواستم سوار اسب شم از اینایی که کنار دریان بعد تو دماغشو تینا کلللللللی شپش بود😣😣😣حالم بد شد

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته شپشا جای گرم و مرطوبو دوست دارن  باز دیدی اسبی بدنش زخم خورنده داره یا خودشو میماله به ج ...

راستی تو باشگاه سوارکاری رفتی یاد گرفتی؟ اخه اطلاعاتت خیلی خوبه درباره اسبا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عه واقعا  جدی میگی  اخه یکی از اشناهامون اینو گفت منم خیلی نگران بودم بخاطرش😣 بعد ی با ...

ممکنه حشرات دیگه بوده باشه... ولی آره من تا اونجایی که مطالعه کردم و اطلاعات دارم و تجربه دارم شپش اسب و گریه چون شپش پرنده س با شپش آدما فرق داره و واقعا احتمالش 1در 100 که بگیری 

ی کمر باریک بلایکه فقط یک نفر 😬😬

🤣🤣🤣فقط تعداد لایکات....⁦👌🏻⁩😐🤣

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
راستی تو باشگاه سوارکاری رفتی یاد گرفتی؟ اخه اطلاعاتت خیلی خوبه درباره اسبا

نه باشگاه نرفتم از عموم یاد گرفتم. 

اسبا رو دوست دارم و درموردش ن مطالعه میکنم و عموم میاد کلا درمورد اسبا تژادشون بیماری هاشون حرف می‌زنیم 😁

ممکنه حشرات دیگه بوده باشه... ولی آره من تا اونجایی که مطالعه کردم و اطلاعات دارم و تجربه دارم شپش ا ...

آهان پس خداروشکر😓چون من از شپش متنفررررررم

ی کمر باریک بلایکه فقط یک نفر 😬😬

یعنی عاشق این همه کمر باریک شدم که تو سابت هست اوناییم که دنبال رژیم و قرص و ورزشن واسه لاغری همشون منم خب

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یعنی عاشق این همه کمر باریک شدم که تو سابت هست اوناییم که دنبال رژیم و قرص و ورزشن واسه لاغری همشون ...

ای خدااااااا از دست کمرباریکای سایت سرویس شدم 

Mylovesam20 سابقم نی نی یار لطف کرد کاربریمو بخاطر نظری ک دادم ترکوند 😂😂🙄کاربر قدیمم 
نه باشگاه نرفتم از عموم یاد گرفتم.  اسبا رو دوست دارم و درموردش ن مطالعه میکنم و عموم میاد کلا ...

خوشبحالت

عموتون کلاس نداره ماهم ی چی یاد بگیرییییم😁

اخه منم مث تو از بچگی عاشق اسب و سوارکاری بودم

مخصوصا اسبای سیاه 😍

ای خدااااااا از دست کمرباریکای سایت سرویس شدم 

😂😂😂😉کاش نمیگفت کمر باریک اگه میگفتی چاق فقط خودم لایکت میکردم راحت بودی😁

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ماکروفرم رنگش ست نیست  سوخته فعلا با این کارمون راه میندازیم تا بگیریم

به جای اینکه ماکروفرتو با آشپزخوته ات ست کنی خودتو با عملت ست کن 😂😂😂😁😁😁😁😚😘😜😛

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود