2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فامیل دکتر و پرستار دارم، میگه همش الکیه، پرستار تو فامیلمون خودش بچه ی یک ساله داره ولی میره بیمارستان، گفتم نرو چرا با جونت بازی میکنی، گفت اگه قرار بود این چیزایی که شما باور کردین درست باشه که تا حالا من که پرستارم مرده بودم

عده ای هستن کاملا بی توجه با جون خودشون و عزیزانشون بازی میکنن 

حالا ی عید لباس نخر بخدا چیزی نمیشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم من فامیل دکتر و پرستار دارم، میگه همش الکیه، پرستار تو فامیلمون خودش بچه ی یک ساله داره ولی می ...

پس شما برو آزاد بگرد

آمار کشته هام الکیه

دنیا دارن میزنن تو سر خودشون 

همه یه فامیل اینور اونور دارن  ک میگن الکیه این چیزا جالبه

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
عزیزم من فامیل دکتر و پرستار دارم، میگه همش الکیه، پرستار تو فامیلمون خودش بچه ی یک ساله داره ولی می ...

وااااای این حرفا چیه?

چیش الکیه دقیقا?

ویروی نیس یا مبتلا نمیشن یا نمیمیرن?

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 

اخه همه شرایط شون یکی نیست...یه بچه ی ۵ ساله ی شیطون رو دوهفته تمام نگه داشتم تو خونه.......دیگه نمیشه...سخته.....بچه ها قربانی کرونا شدن.......همش شرایط دارن تحمل میکنن....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

کدوم شهری؟؟

اینجا پرستار ها دارن استعفا کیدن

ممنون که تعلیق ام کردی مونده بودم با این همه تاپیک چه کنم
اخه همه شرایط شون یکی نیست...یه بچه ی ۵ ساله ی شیطون رو دوهفته تمام نگه داشتم تو خونه.......دیگه نمی ...

هممون اینجوری هستیم,خودتون باهاش بازی کنید,براش وقت بذارین,یکم سختی واسه سلامتی خودمون و بقیه

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 
اخه همه شرایط شون یکی نیست...یه بچه ی ۵ ساله ی شیطون رو دوهفته تمام نگه داشتم تو خونه.......دیگه نمی ...

اگ سلامتیش مهمه برات بازم باید نگهش داری هرجور ک شده

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

عزیزم سلامتیش مهمتره پسرمنم 6سالشه چاره چیه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢