2777
2789

خانم ها هممون رعایت کنیم بهداشتو و چیزایی ک‌میخریم‌تمیز کنیم ح‌اسمون باشه بیرون‌نریم تا حای ک امکان داره این ویروس هم گورشو گم‌میکنه میره و فراگیر نمیشه .بعدشم‌دوستای عزیزم‌الان هممون‌بیشتر حس افسردگیمون واسه اینه ک‌خرید نکردیم ارایشگامونو کنسل کردیم شیطورن‌بلاها همه کاراتونو هودتون بکنید و از همه مهم تر دلتون باید شاد باشه از‌هر دیدی هم نپاه کنید همونحور میشه پس خوب ببینید و ب خوب فکر کنید این روزاهم‌میگزره با کمک خدا

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

میگک میشه روزی دوباره بریم بیرون روچمنا بچه ها بازی کنن  شام ببریمدبخوریم؟

میشه دوباره چندساعت توبازارا بگردیم تو پاساژا با خیال راحت

میشه دوباره جمع بشیم کنار هم بدون وسواس  بخوریم و ..

میشه بریم پارک بچه ها سرسره سواری کنن راحت 

میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ویروس به مرور زمان ضعیف میشه، چون منتقل میشه مثل اولش قوی نیست، منکه خوشبینم به یکی دوماه اینده😇

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

نمیدونی چقد هوس گردش کردم

میگم کاش هیچی نمیخریدم ولی اون شور جنب و جوش دم عید مردم تو بازار رو میدیدم😔😔😔

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

منم  بزور قرنطینه  کردن😭😭😭

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊

یه چیزی بگم ما خوزستانیم ملخ داریم قراره سیل هم عید بیاد پشه ی ایوگس هم داریم تازه اردیبهشت هم شهاب سنگ قراره بخوره به زمین خخخخخالان من چه کنم بخندم یاگریه کنم 

من دست و دلم نمیره حتی برا خونه تکونی 

وختی نمیتونیم عید دیدنی و خرید و گردش بریم

چ عیدیه

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
من اتفاقا خوشحالم چون میخواستم خودکشی کنم  الان همش مبرم بیرون که کرونا بگیرم بمیرم .زندگی واسه ...

چرا سایت همسریابی ثبت نام نمیکنی؟

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

خودتو سرگرم کن فکر نکنی من معلمم خیلی دلم برای شاگردام تنگ شده هیچ کس فکرش نمیکرد مملکت تعطیل بشه کلا خیلی غصه میخوردم خیلی ... اما شروع کردم به خونه تکونی کردن همش خودمو سرگرم میکنم با تلویزیون هم مشغولم شما هم خودتو سرگرم کن بهش خیلی فکر نکن انشاالله که میره این ویروس

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺