خانم ها هممون رعایت کنیم بهداشتو و چیزایی کمیخریمتمیز کنیم حاسمون باشه بیروننریم تا حای ک امکان داره این ویروس هم گورشو گممیکنه میره و فراگیر نمیشه .بعدشمدوستای عزیزمالان هممونبیشتر حس افسردگیمون واسه اینه کخرید نکردیم ارایشگامونو کنسل کردیم شیطورنبلاها همه کاراتونو هودتون بکنید و از همه مهم تر دلتون باید شاد باشه ازهر دیدی هم نپاه کنید همونحور میشه پس خوب ببینید و ب خوب فکر کنید این روزاهممیگزره با کمک خدا
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این ویروس به مرور زمان ضعیف میشه، چون منتقل میشه مثل اولش قوی نیست، منکه خوشبینم به یکی دوماه اینده😇
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
یه چیزی بگم ما خوزستانیم ملخ داریم قراره سیل هم عید بیاد پشه ی ایوگس هم داریم تازه اردیبهشت هم شهاب سنگ قراره بخوره به زمین خخخخخالان من چه کنم بخندم یاگریه کنم
من اتفاقا خوشحالم چون میخواستم خودکشی کنم الان همش مبرم بیرون که کرونا بگیرم بمیرم .زندگی واسه ...
چرا سایت همسریابی ثبت نام نمیکنی؟
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
خودتو سرگرم کن فکر نکنی من معلمم خیلی دلم برای شاگردام تنگ شده هیچ کس فکرش نمیکرد مملکت تعطیل بشه کلا خیلی غصه میخوردم خیلی ... اما شروع کردم به خونه تکونی کردن همش خودمو سرگرم میکنم با تلویزیون هم مشغولم شما هم خودتو سرگرم کن بهش خیلی فکر نکن انشاالله که میره این ویروس
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺