2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه خیلی خوبم خداروشکر . کلی وقت توروز با دخترو پسرم میرقصیمو شادیم و بازی میکنیم . به اخبار منفی هم نه گوش میدم نه فکر میکنم البته بهداشت شخصیمونم صددرصد رعایت میکنیم و بقیه چیزارم به دست خداوند سپردم. هرچه حدا خواست همان میشود

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
چرا خونه تکونی نمیکنی؟ من جمعه شروع میکنم سبزه هم انداختم

حوصلشو ندارم 

خونم در کل تمیزه 

فقط یه ماه پیش دادم مبل هام رو اومدن شستن بدتر لک افتاد روش  باید اونا رو با اسفنج و شامپو فرش بشورم 

دستم درد میکنه 

با  خودم گفتم مهم نیست  ولش کن کرونا که رفت میگم یکی میاد برام تمیز میکنه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خونه موندم  نه خرید نه خونه تکونی  هیچی  کلا خودمو زدم به اون راه وگرنه اعصابم نمی ...

سلام سایو جان

یه سوالی عزیزم، برای اینکه مثل شما تو آشپزی و شیرینی پزی و... حرفه ای شد چند سال زمان لازمه؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
منم  بزور قرنطینه  کردن😭😭😭

رعایت کمید‌یمدت فیلم بگیر ببین کیک درست کن‌ سرگرم‌کن‌خودتو باورت میشه تو این دوروزه 3 بار کشو کمدومو ریختم‌بیرون‌‌الکی هی میچینم‌ تمیز میکنم‌دوباره میگم‌نه بده بزار لباسارو ب ترتیب قد اوزون‌کنم دیوونه شدما😆😆😆😆ولی خوبه راضیم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
گره افتاده توش بازنمیشه .که جای ثبت نام کنم

چرا اخه، خب پیگیری کن اگر دعایی چیزی هست باطل السحر بگیر، وگرنه چرا باید گره بیفته اخه

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

واقعا که مردمو دیوونه کردن با این بیمارشون اخه مگه خدان که همه چیو بر حسب پیش بینی میگن ما مردم هم دیوونه ایم درست پیشگیری خوبه ولی عمر ادم دست خداست اگه خدا بخواد هر اتفاقی میوفته شما هم اینقدر از این بیماری و شایعات نترسید همه چیو به اون بالا بسپرید 

حوصلشو ندارم  خونم در کل تمیزه  فقط یه ماه پیش دادم مبل هام رو اومدن شستن بدتر لک افتاد ...

سایو جان ببخشید یه سوال دارم من تو خونه همه چیز دارم غیر از مایه خمیر چطور میتونم نون درست کنم؟

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...