2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا امروز به شوهرم میگم میخام برم فلام چیز بخرم میگه ملت دارن پر پر میشن تو فکر چیزی

گفتم دارم زندگی کنم ، قرار نیست که کنسل کنم زندگی رو

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

الان شروع کردم خیاطی کنم و همه چیو انلاین میخرم حالم بهتر بشه...همین دوساعت پیش نشستم گریه کردم ولی گفتم فایده نداره بلند شم یه کاری کنم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

منکه همه چیو رعایت میکنم، تمام سعیمو میکنم، دیگه توکل به خدا 

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

میگذرونیم تحمل میکنیم 

البته من پیش مادرمم باز خوبه اگر خونه خودم‌بودم دیگه حملم کم میشد..داداشم دیونمون کرده هر روز میگه کرونا دارم نمیدونستم اینقدر ترسوئه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

کار خاصی نداشتم ک بخاطر ویروس عقب بی افته...ی خریدو دور دور بوده پارک بردن بچم بوده همین ک خونه اییم فعلا

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

سعی کن بهش فکر نکنی

کلا ذهنتو درگیر کارایی کن ک حالتو خوب میکنه 

حتمنه حتما دستتا مدام بشور حتی بی دلیل

اینطوری هیچی نمیشه و میگذره ب زودی 

اینکه ما روحیمون خوب باشه و بیخود ب خودمون و اطرافیانمون استرس ندیم خیلی مهمه