2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه

128 بازدید | 15 پست

شوهر خواهرم دستاش پوسته پوسته شده و ترک داره و خون میاد ازش دکتر پوست رفته گفته اگزما داره ودارو داده اما براش تاثیر نداشته کسی تاحالا تجربه ای داشته از طب سنتی استفاده کرده

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

وازلين ميزنه؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم شقاق سینه بگیره مطمعن باش خوب میشه مارک هیدرودرم من شوهرم همش اینجوری برااگزما فقط بااون خوب میش ...

ببخشید قیمتش چنده

وااای منم همین دستم اگزما شدید تا با آب میشورم یا با مایع میشورم خشک میشه پوست پوست قرمز میشه هر چی دکتر پوست رفتم دکترها گفتن دیگه هیچ وقت پوشتی اگزما میشه خوب نمیشه باید ثانیه به ثانیه دست چرب بکنیم من وازلین میزنم رفتم داروخونه بهم کرم اوره داد زیاد به دستم نمیسازه یه نفرم گفت که یکماه حنا بزن بدستت خوب میشه یکماه قبلم رفتم دوباره دکتر بهم دو تا پماد داد گفت بتامتازون ۰/۱درصد با ویتامین آ چشمی قاطی کن شبها بزن به دستت دستکش پلاستیکی بپوش بعدش دستکش نخی روش بپوش بعد برای قرمزی خارش پوست دستمم یه پماد داد فلوئوسینولون ۰/۰۲۵درصد داد ای بگی نگی وقتی میزنم بهتر میشه ولی همیشه باید دستم چرب کنم از مایع هم زیاد استفاده نمیکنم صابون کرم دار استفاده میکنم

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
وااای منم همین دستم اگزما شدید تا با آب میشورم یا با مایع میشورم خشک میشه پوست پوست قرمز میشه هر چی ...

ممنونم گلم اما چند روزه اینطوری شده خیلی اذیت میشه بنده خدا

ممنونم گلم اما چند روزه اینطوری شده خیلی اذیت میشه بنده خدا

آره میدونم خیلی آدم ادیت میشه الان من دستم دوباره خشک شده باید پماد بزنم واای یه دفعه رفتیم قشم آب قشم شوره پوست دستمو که میشستم پوستش کنده میشد خیلی وحشتناک بود  اعصابم خورد شده ثانیه یه ثانیه دستم باید چرب کنم حالم بهم‌ میخوره 😑😐🙁😔

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
آره میدونم خیلی آدم ادیت میشه الان من دستم دوباره خشک شده باید پماد بزنم واای یه دفعه رفتیم قشم آب ق ...

سخته ان شاالله هر چه زود تر خوب شی گلم

سخته ان شاالله هر چه زود تر خوب شی گلم

ان شاالله ممنون خدا از زبونت بشنو