2777
2789
عنوان

چیکار کنم من🤦

254 بازدید | 34 پست

خسته شدم دیگه

یه نفرو دوست دارم نمیخوام سهم کسی دیگه بشه.خودش پیگیرم بود یه بارم با هم رفتیم بیرون ولی دیگه پیداش نشد سه ماه.نه پیامیی نه چیزی.چیکار کنم دوسش دارم نمیخوام سهم کسی دیگه بشه.تروخدا راهنمایی کنین

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق باید دوطرفه باشه، تا اون نخواد هیشکار نمیتونی بکنی

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
دعای نادعلی رودپنج شنبه شب به نیتش بخون  خودت با پیام ی حال و احوالی ازش بپرس

دو بار تو این سه ماه خودم بهش پیام دادم اونم مهربون ج میداد ولی خودش هیچ

عزیزم اگه بخادت هفت خوان رستم م باشه رد می‌کنه تا بهت برسه  خودتو کوچیک نکن ... نیومدم پیگیرش ن ...

اخه میترسم بعدا پشیمون بشم.میترسم یکی دیگه بعدا تو همین شرایط من قرار بگیره باهاش و ب دستش بیاره

اخه میترسم بعدا پشیمون بشم.میترسم یکی دیگه بعدا تو همین شرایط من قرار بگیره باهاش و ب دستش بیاره

آخه بدست آوردن زورکی جز سرافکندگی در آینده برات هیچی نداره... 

فقط خدا ...
بعد از اینکه با هم رفتین بیرون دیگه جواب ندادن؟

نه عزیزم بعد اون شب خودش پیام داد تشکر کرد بابت بیرون رفتن.حتی اون شب گفتش دفعه بعد تو بگو کجا بریم.بعدش دیگه هیچ پیامی نداد.من دوبار پیام دادم بهش کاملاا اوکی و عشقولانه هم جوابمو داد.اما خودش دیگههه هییییچ توی این سه ماه

با ی بهونه نظرش رو درباره ازدواج بپرس مطمئنی شو که کس دیگه ای رو نمی‌خواد بعدش هم کم کم بهش بفهمون ک ...

اصلا اون شب ک رفتیم بیرون همش در مورد ازدواج صحبت مرد خودش!! نمیدونم چی بگم بهش.بگم چرا اینجوری شدی که ضایس