2777
2789
عنوان

چیکار کنم من🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست
آخه بدست آوردن زورکی جز سرافکندگی در آینده برات هیچی نداره... 

بخدا دو ماه خودش پیله بود 

یجوری رفتار میکرد همه فهمیده بودن

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بعد اون شب خودش پیام داد تشکر کرد بابت بیرون رفتن.حتی اون شب گفتش دفعه بعد تو بگو کجا بریم. ...

به شوخی بهش بگو من همچنان شکمم رو صابون زدم منتظر شامی که قولش رو دادی هستم 

من و نامزدم درست برعکس شما بودیم خداروشکر عید عقدمون هست 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
به شوخی بهش بگو من همچنان شکمم رو صابون زدم منتظر شامی که قولش رو دادی هستم  من و نامزدم درست ...

انشالا خوشبخت باشین عزیزم.سخته برام ببینم چیکار میکنم.

اصلا اون شب ک رفتیم بیرون همش در مورد ازدواج صحبت مرد خودش!! نمیدونم چی بگم بهش.بگم چرا اینجوری شدی ...

پس میل داره اما غرورش اجازه نمیده حتی اگه حست اشتباه هم باشه و برای ازدواج دوستت نداشته باشه وقتی ازش بپرسی راحت میشی بلاخره یا جوابش مثبت هست یا منفی 

زندگی ارزش چنین ریسک کردن هایی رو داره آخه ما فقط ی بار زندگی میکنیم پس چرا بزاریم حسرت کارایی رو که می‌تونستیم بکنیم به دلمون بمونه؟؟

پس میل داره اما غرورش اجازه نمیده حتی اگه حست اشتباه هم باشه و برای ازدواج دوستت نداشته باشه وقتی از ...

خیلی میترسم.چی بگم بهش ب نظرتون.بگم سه ماهه چشم به راه موندم🤦

پس میل داره اما غرورش اجازه نمیده حتی اگه حست اشتباه هم باشه و برای ازدواج دوستت نداشته باشه وقتی از ...

راستی عصبی شدم از دستش توی اینستا انفالوش کردم 🤦بگم اشتباه شده اینستام قاطی کرده؟

راستی عصبی شدم از دستش توی اینستا انفالوش کردم 🤦بگم اشتباه شده اینستام قاطی کرده؟

اینا مهم نیست من بهترین دوستمو اشتباهی انفالو کرده بودم بعد ی مدت نت نداشتم نزدیک بود سرمو بکنه😂😂😂 انفالو کردن اشتباهی پیش میاد 

بدبین نشه یه وقت

نه چرا؟ خواستگار داشتن برای ی دختر خیلی طبیعی هست اتفاقاً اینو نشون میده که چقدر برات ارزشمند بوده که حاضر شدی بخاطرش غرورت رو زیر پا بزاری

ببین من اگه بودم اول بحث ازدواج رو پیش می‌کشیدم بعد نظرش رو درباره اینکه ی دختر ازش خواستگاری کنه رو میپرسیدم و می‌خندیدم بعد که نظرش رو می‌گفت بهش میگفتم که ی خواستگار سمج دارم و... و در آخر میگفتم که دلم باهاش هست 

ببین من اگه بودم اول بحث ازدواج رو پیش می‌کشیدم بعد نظرش رو درباره اینکه ی دختر ازش خواستگاری کنه رو ...

باشه عزیزدلمممم دعا کن برام تروخدا