2777
2789
۱۶۵ قد  بین ۵۶ تا ۶۰ وزنم کم و زیاد میشه  اندامم نه درشت نیست ۲۷ سالمه ۱۸ میزنم 😁 همه ...

من دوست دارم سينه هام که 75 هست راحت برم بیام اما تو خیابونا همه چشماشون به سينه هامه خیلی اذیت میشم 

واااای میخوای از 75 بزرگ تر بشه قد و وزنت برای 75 خیلی خوبه  80 اگه بخوای بری بیرون اینا بر ...

عه پس بیخیال بشم 

چون الانم اگه لباسم یکم جذب باشه قشنگ معلومه هی چادرمو محکم جلوم میگیرم

نمیدونم چ کرمیه افتاده ب جونم 😅 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست دارم سينه هام که 75 هست راحت برم بیام اما تو خیابونا همه چشماشون به سينه هامه خیلی اذیت میشم ...

اره راست میگی 

من ک یکی دو مورد هم برام پیش اومد اونم از طرف خانوم 😶😶😶 تا یه مدت همش ذهنم درگیر بود 

یادم رفته بود خوب شد یادم انداختی

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
فکر کنم تو باشگاه عظله سينه هات تقویت میشد بعد که روغن میزدی اثرش دوبرابر میشد  البته 75 بزرگ ...

من دوست نداذم سینه ههای درشتو 😐😐😐 خیلی چندش اوره با این جامع و مردایی ک هستن ... ادم نمیتکنه لباس درست بپوشه

😐هرکسی ی سلیقه ای..یه مذهبی..یه رنگ پوستی...یه اخلاقی...یه هزار تا کوفت وزهر مار دیگه دوست داره بیاین اینو بپذیریم و علایق هم احترام بزاریم☺😘😍
عه پس بیخیال بشم  چون الانم اگه لباسم یکم جذب باشه قشنگ معلومه هی چادرمو محکم جلوم میگیرم نمی ...

اما چادر داشته باشی زیاد مشکلی نیس 

اینطوری باید نظر همسرتو بپرسی چه سایزی دوست داره  اگه برات مشکلی نیست

سلام چند ماه پیش یه روغن خراطین سفارش دادم که قوطی نسبتا بزرگی داره و دوماه ازش استفاده کردم رنگ قهوه ای داره و برخلاف روغن های خراطین دیگه ای که قبلا گرفته بودم که بوی گند میدادن و هیچ تاثیری هم نداشتن این یکی بوی قابل تحملی داره و خیلی خوب جواب میده برای سینه هام گرفتم چون خیلی کوچیک بودن و باعث میشد هرازگاهی احساس بد همسرم نسبت به این مسئله رو متوجه بشم الان دو سایز بزرگتر شدن و ظاهر خیلی بهتری پیدا کردم واقعا حالم بهتره البته یه دونه دیگه خریدم و الان دارم برای گونه هام استفاده می کنم بعدا در موردش می نویسم

زندگی به زیبایی تک در ختی است در چمنزار که چشمه ای بس زیبا و زلال در زیر آن قرار دارد اما برای دیدن این زیبایی باید چشم بینا داشته باشی