2777
2789
بادکرده بودی😂😂😂

اره😂😂😂

من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ماه پشت سرهم  بعد بعضی وقتا میزدم  تپل شد ولی شبیه پف بود ی جورایی

به نظرت پف صورتت خوابید؟یارژیم گرفتی ازاون لاغرشدصورتت؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
به نظرت پف صورتت خوابید؟یارژیم گرفتی ازاون لاغرشدصورتت؟

رژیم گزفتم صورتمم لاغر شد 

اگه میخوای ب صورتت بزنی فقط به گونه هات بزن

من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده. 
مرسی

خواهش میکنم

چجوری استفادع کردی؟ حتمن اصل بوده جواب دادع

هر عصر بعد از باشگاه میزدم. حدود دو ماه باید سطح پوست کاملا صاف و تمیز باشه..

ینی تعریق نداشته باشید..

این روغنه کاملا اصل بود من سینه هام خیلی کوچیک بود الان 75 خیلی پشیمونم شما هم کم استفاده کن .

😐هرکسی ی سلیقه ای..یه مذهبی..یه رنگ پوستی...یه اخلاقی...یه هزار تا کوفت وزهر مار دیگه دوست داره بیاین اینو بپذیریم و علایق هم احترام بزاریم☺😘😍
هر عصر بعد از باشگاه میزدم. حدود دو ماه باید سطح پوست کاملا صاف و تمیز باشه.. ینی تعریق نداشته باشی ...

عزیزم یعنی زشت میشه کلا؟

یا این سایز نسبت ب بدن شما زیاده و توچشمه 

اخه من الان ۷۵ هسم میخواسم ۸۰ بشم 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
هر عصر بعد از باشگاه میزدم. حدود دو ماه باید سطح پوست کاملا صاف و تمیز باشه.. ینی تعریق نداشته باشی ...

فکر کنم تو باشگاه عظله سينه هات تقویت میشد بعد که روغن میزدی اثرش دوبرابر میشد 

البته 75 بزرگ نیست معمولیه 

۷۵ک خوبه تازه کوچیکم هست  

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
شما حتما قدتت بزرگه و آن امتم درشته؟ ولی سينه یکم کوچیک؟  

۱۶۵ قد

بین ۵۶ تا ۶۰ وزنم کم و زیاد میشه 

اندامم نه درشت نیست ۲۷ سالمه ۱۸ میزنم 😁

همه میگن متناسبه 

من خودم دوست داشتم ۸۰ بشه 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
۱۶۵ قد  بین ۵۶ تا ۶۰ وزنم کم و زیاد میشه  اندامم نه درشت نیست ۲۷ سالمه ۱۸ میزنم 😁

واااای میخوای از 75 بزرگ تر بشه قد و وزنت برای 75 خیلی خوبه 

80 اگه بخوای بری بیرون اینا برات دردسر میشه نگاه همه مردا میاد سمت سينه هات