2777
2789

ما از موقعی که این ویروس اومده همش تو خونه ایم هیییچ جا نرفتیم بچمم داره دق میکنه ،حالا میخواستیم این آخر هفته ای یکی دوروز بریم خونه مامانم، مامانبزرگمم دو هفته ای هست که مشهده و هر روز حرم بودن حالا زنگ زده مامانم میگه مامان بزرگو میارین یا نه؟ از اونور داییهام بیکارن و وظيفه دارن بیان دنبالش میگن اگه شما نیارین با اتوبوس بیاد، دو سه ساعتی راهه تا شهرمون، حالا از یه طرف خیلی  دوست دارم ببریمش از طرفی هم سه ساعت باید با بچه کوچیکم کنار هم باشن میترسم بخدا حالا خودمونم هیییچ،تا حالا هم همیشه هر وقت میومده ما برمیگردونیمش،شما بودین چیکار میکردین ؟😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنسل کن بهونه بیار بگتصو فعلا خودمونم نمیتئنیم بریم من با خونه مادرم پونزده دقیقه فاصلست این ده روزه یه بار رفتم الانم تثمیم ندارم برم چند وقت جا به جا نشین تا شر این ویروسه کم شه 

وای

آدمو تو عذاب وجدان میذارن

ما هم چند روز تعطیل بودیم

رفتیم خونه مادرشوهرم‌اینا

امروز میخواستیم بیایم مادرشوهرم گریه میکرد که نباید برید

میخواین برین خونتون چیکار کنین بمونین پیش‌ ما

دیگه فک نمیکنه من همش باید حجاب داشته باشم راحت نیستم

حتی حمام نرفتم خونشون

خدایا شعور

بخند، همین