2777
2789
عنوان

هر کی حاجت داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 76 پست
از امروز که چهار شنبه است تا چهارشنبه بعد هر روز یه ذکرو ۱۰۰مرتبه می گیم چهار شنبه دوم با گفتن آخرین ...

انشالله 

فقط من الان پریودم اشکالی نداره ک ؟

حاجتو اولش بگیم یا چی ..

خاتومی میشه دعا کنی منو عشقمم بهم برسیم؟دعا کردی لایک کن برات صلوات بفرستم💋🖤💛
منم میخوام باشم ولی دو تامشکل دارم یکی اینکه کسی نیست بهش معرفی کنم بخونه ینی حتما باید بخونن؟&nbs ...

می تونی همینجا تو نی نی سایت بگی سیزده نفر پیدا میشه دوم اینکه فقط هفته اول ذکر داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

الهامم👋🏻

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌