2777
2789
عنوان

اونایی که تو یه ساختمون با مادرشوهراشون زندگی میکنن یه لحظه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ساله ازدواج کردم‌‌طبقه بالای خونه مادرشوهرمم..مادرشوهرم توقع داره عروس براش کار کنه...منم عروس چهارمی هستم‌.‌دوست دارن من هر روز ‌.برم خونشون ...منم از روز اول دو روز ی بار..سه روزی ی بار رفتم تا عادت کنن‌.ولی خب اگ مهمون براشون بیاد مجبورم برم.....ولی بنظرم تو از مهمون اولی نرو ..بگو خبر نداشتم اگ بهت نگفتن ...یا بگو اصلا حال نداشتم کمرم درد میکرد سرم درد میگرد...مهمون بعدی دیر تر برو

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

شما دیگه خونه خودت مستقله،اما با این توصیفاتی که کردی سخته کارت،شوهرتو قانع کن یجوری،تک‌پسره؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

اگه همه چیزت ازشون جداس(منظورم خورد وخوراکته) مجبور نیستی بری بگو مهمون داشتم یاکار داشتم یاخودت برو مهمونی

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
خواهرشوهر مادرشوهرت کاری نمیکردن تو باید انجام میدادی یادخودم افتادم دو سال اول زندگی حتی دیگه جلو ...

آره  مهمونا میومدن زود میگفتن برو چای بربز  اومدن چای میریختم میگفتن بشقابارم ببر 

امسال که کرنا کارتو راحت کرده آخه آدم عاقل تو این اوضاع میره عید دیدنی

کو آدم عاقل؟؟؟؟؟😭😭😭

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
افرین این خوبه 

آره بگو زشته ما بریم پایین

من بااین روش الان۶ساله دارم پیش میرم

اولشم گفتم دلم میخوادهرکس اومدپایین خونه ی ماهم بیاد

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤