الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبار بگم حال ندارم دوبار .ی چیز منطقی باشه که یتونم شوهرمو قانع کنم
ببین وقتی تو یه خونه بشینی باید یا ازخودت بگذری وخودتو ناراحت کنی یا ناراحتی بقیه برات مهم نباشه من الان بامادرشوهرم یه جا زندگی نمیکنم ولی شااااااید بعد عید بیان تو ساختمون ازالان ب شوهرم گفتم اگ اومدن باید منتظر خییییلی از ناراحتی ها باشی،منم خیلی حساسم و جوشی همش ازالان عزا گرفتم ک اگ بیان چکارکنم ولی باز باخودم میگم هرکار خودم بخوام میکنم ناراحتم میشن ک بشن
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
اسی بهدشوهرت بگو ما دیگه خومون خونه و زندگی مستقل داریم،حالا این عید نه،بخاطر ورونا،اما بقیه عیدا،ما خودمون دید و بازدید خاهیم داست،مهمون میاد خونمون،ما خودمون مهمونی میریم،قرار نیس که همس پایین باشیم،مهمونای اکنا برا اوناس و بخاطر اونا میان،مهمونای مام برا ما،اگه قرار بود همش خونه پدرت باشی دیگه چرا ازدواج کردی و خونه زندگی برا خودت باز کردی،ما دیگه بچه نیستیم،ازین حرفا دیگه
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
از الان بری کارت ساختس نرو بهونه بیار حرفت رو رک بزن گفتن همسایه اومد میخواستم صدات کنم بگو وای من اینقد کار دارم نمیرسم بشینم پیش همسایه تازه زن ۵۰ ساله چیش به من
بشقاب میوه خواهر شوهر . منم دیگ دو هفته اس خونه پدرشوهرم که میوه میخورن پانمیشم بشقابارو جمع کنم . چون هر وقت مخوان تیکه میندازن دل آدم میشکونن. مثلا یبار من تولد گرفته بودم برای شوهرم دونفری عکسشو گذاشته بودم انستا. بعد دیدن لایک نکردن .هفته پیش مهمون داشتم تیکه انداخت که عکس میگرفتی میذاشتی انستا