2777
2789
عنوان

اونایی که تو یه ساختمون با مادرشوهراشون زندگی میکنن یه لحظه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست
آره  مهمونا میومدن زود میگفتن برو چای بربز  اومدن چای میریختم میگفتن بشقابارم ببر

خواهرشوهرداری یا نه

کار نمیکنن هیچکدوم

اووه یاد خودم افتادم تا 4 روز یه دقیقه نمینشستم

البته شوهرم میخواست میگفت باید انجام بدی توهم اون بخواد کارت ساخته ست

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

اگه ازت کار نمیکشیدن خوب بود ک بری پایین اونا نیان خونت...

حالا همون کاری ک پایین باید بکنی  میان بالا باید بکنی...

ولی کار کردن تو خونه خود آدم شرف داره ب خونه مردم

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو میترسم کرونا بگیرم توجمع نمیام😕

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
یبار بگم حال ندارم دوبار  .ی چیز منطقی باشه که یتونم شوهرمو قانع کنم

ببین وقتی تو یه خونه بشینی باید یا ازخودت بگذری وخودتو ناراحت کنی یا ناراحتی بقیه برات مهم نباشه من الان بامادرشوهرم یه جا زندگی نمیکنم ولی شااااااید بعد عید بیان تو ساختمون ازالان ب شوهرم گفتم اگ اومدن باید منتظر خییییلی از ناراحتی ها باشی،منم خیلی حساسم و جوشی همش ازالان عزا گرفتم ک اگ بیان چکارکنم ولی باز باخودم میگم هرکار خودم بخوام میکنم ناراحتم میشن ک بشن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
من یه ساله ازدواج کردم‌‌طبقه بالای خونه مادرشوهرمم..مادرشوهرم توقع داره عروس براش کار کنه...منم عروس ...

دیروز همسایه بغای اومدن میگفت مخواستم بیام صدات کنم توام بیای پایین .سنشونم 50 به بالا بود مهمونا تو دلم گفتم من با اونا چکار دارم اخه .....

اسی بهدشوهرت بگو ما دیگه خومون خونه و زندگی مستقل داریم،حالا این عید نه،بخاطر ورونا،اما بقیه عیدا،ما خودمون دید و بازدید خاهیم داست،مهمون میاد خونمون،ما خودمون مهمونی میریم،قرار نیس که همس پایین باشیم،مهمونای اکنا برا اوناس و بخاطر اونا میان،مهمونای مام برا ما،اگه قرار بود همش خونه پدرت باشی دیگه چرا ازدواج کردی و خونه زندگی برا خودت باز کردی،ما دیگه بچه نیستیم،ازین حرفا دیگه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خواهرشوهرداری یا نه کار نمیکنن هیچکدوم اووه یاد خودم افتادم تا 4 روز یه دقیقه نمینشستم البته شوهر ...

چرا یکی دارم اونم حاملس امسال . سال پیش که نه اون اصلا کار نکرد 

دیروز همسایه بغای اومدن میگفت مخواستم بیام صدات کنم توام بیای پایین .سنشونم 50 به بالا بود مهمونا تو ...

از اول رو نده بگو نه من راحت نیستم،نمیخام بیام

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
چرا یکی دارم اونم حاملس امسال . سال پیش که نه اون اصلا کار نکرد 

اوه پس اون کار نکرد از عروس کار کشیدن!

منم اینجور بود

تازه جلو اونم بشقابش برمیداشتم باور کن

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
اوه پس اون کار نکرد از عروس کار کشیدن! منم اینجور بود تازه جلو اونم بشقابش برمیداشتم باور کن

من هفته ای یبار بشقاب میوه ش رو هم میبرم خالی میکنم میارم .اون تیکه میندازه 

دیروز همسایه بغای اومدن میگفت مخواستم بیام صدات کنم توام بیای پایین .سنشونم 50 به بالا بود مهمونا تو ...

توهم ب شوخی و خنده بگو وای مادر جون من چیکارم ب همسایه ها..من تو گروه سنی خودم باشن راحتم‌‌وگرنه اصلا اینجوری دوس ندارم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
بشقاب کی خالی میکنی واسه چی تیکه

بشقاب میوه خواهر شوهر . منم دیگ دو هفته اس خونه پدرشوهرم که میوه میخورن پانمیشم بشقابارو جمع کنم . چون هر وقت مخوان تیکه میندازن دل آدم میشکونن. مثلا یبار من تولد گرفته بودم برای شوهرم دونفری عکسشو گذاشته بودم انستا. بعد دیدن لایک نکردن .هفته پیش مهمون داشتم تیکه انداخت که عکس میگرفتی میذاشتی انستا