2777
2789

بخاطر شرايط بد اخلاقي و رفتاري همسرم يك هفته هستش اومدم خونه مادرم تصميم جدي دارم جدا بشم اونم راضي شده توافقي قبل عيد جدا بشيم 

حالا اين وسط من پريود نشدم و باردار شدم واقعا گيج شدم 

ميشه راهنمايي كنيد چجوري سقط كنم احتمالا تو هفته دوم يا سوم بارداري هستم؟

فقط دعوام نكنيد لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا خوب فکر کن و تصمیم درست بگیر

ووما به شوهرت بگو اونم حق داره تصمیم بگیره

سوما فکر کنم باید دارو یا امپول بزنی

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

باید بهت بگم که اولا قتله 

ثانیا اگه همسرت بویی ببره میتونه ازت شکایت کنه

ثالثا راه سقط بلد نیستم اما به نظرم بهتره بهشون بگید و یا با یه بزرگتر تو خونتون مشورت کنید

[ مثل اینکه این روزا واژه متاهل براتون مفهومی نداره :/ پس بیان میکنم که متعهد هستم]
راستش خييييلي ميترسم بزنم ولي مطمعنم باردار هستم 

وا 

از رو هوا میگی بارداری؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

شاید همین بچه زندگیتو درست کرد کار خدا بی حکمت نیست

عزیز دلم تو این اوضاع کرونایی  که ن معلوم چی پیش میاد چرا باید ی گناه کبیره انجام بدی

مامان خانومی😘

بچتو نگه دار

علی بن‌الحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً  به رسول الله⚘
باید بهت بگم که اولا قتله  ثانیا اگه همسرت بویی ببره میتونه ازت شکایت کنه ثالثا راه سقط بلد ن ...

مادرم كنارمه بفهمه حالش بد ميشه و عصباني ميشه 

من هميشه قرص LD ميخورم و اين ماه نخوردم وااااي خيييلي بد شد 

شوهرم بفهمه نگهش ميداره براي اذيت كردن من 

من بهت نمیگم این کارو کن ولی اگه من بودم و تصمیمم برای طلاق جدی بود قطعا بچه رو نگه نمیذاشتم. اون بچه چه گناهی کرده. 

وقتی میخوای طلاق بگیری یعنی تمام راه هارو رفتی و درست نشده پس با اومدن بچه درست نمیشه هیچی بلکه عذاب وجدانتم بیشتر میشه و اون بچه تو یه محیط پر تنش بزرگ میشه. 

کاری هم به حکمت خدا و قتل و این داستاناش ندارم. مهم اینه که اون بچه به دنیا بیاد عذاب میکشه. 

دیگه تصمیم با خودت

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
مادرم كنارمه بفهمه حالش بد ميشه و عصباني ميشه  من هميشه قرص LD ميخورم و اين ماه نخوردم وااااي ...

یکی از اقوام خودم همین شرایط براش پیش اومد حتی سکه های مهریه رو هم داشت میگرفت یعنی چن تای اولی رو گرفته بود

و فهمید بارداره 

الان بهم برگشتن و شکر خدا زندگیشون خوب شده

به هر حال همسرت هم پدرشه و اونم باید بدونه حقشه

[ مثل اینکه این روزا واژه متاهل براتون مفهومی نداره :/ پس بیان میکنم که متعهد هستم]