2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ، دست و پاشو تکون می ده 

خداروهزاران بارشکر پس دیگه ناراحت نباش گرنگهدارمن انست که من میدانم شیشه رابغل سنگ نگه میدارد دخترت شفاپیدامیکنه یه انسان موفقم میشه اینوخواهرانه بهت قول میدم 

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
عزیزم بهت قول میدم شفای دختر توگرفتی باورکن حس ششم خیلی قویه دخترت شفا پیدامیکنه حالا ببین

ممنونم بابت حس خوبت ، تنها آرزوم دیدن هلن در حالت عادی و سالمه خیلی گناه داره دخترم چهار بار عمل شده و تو همین هفته ها هم باید گلوش عمل بشه و تراک بزرگ تر بندازن 😔 برای هلن خیلی زیاده 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
خداروهزاران بارشکر پس دیگه ناراحت نباش گرنگهدارمن انست که من میدانم شیشه رابغل سنگ نگه میدارد دخترت ...

مرسی عزیزم❤️ ان الله 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

من یکی رومیشناسم دکتراجوابش کردن خدامیدونه گفتن ده روززنده میمونه حالا باورکن یازده سال شده من گفتم حالش خوب میشه همه بحالت نیشخند بهم نگاه میکردن الان کاش ببینشون همه میگن تو کی هستی میگم بخداادم معمولی حالام میگم برودخترت شفاپیامیکنه 

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم