tabasom٧٨ مدیر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 عنوان مبل خریدم فردا می رسه ، عکس | مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 125 پست نابودم نکنید فقط کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!! 1398/12/14 | 03:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 قشنگه مبارکه عزیزم ممنونم عزیزم 🌹 کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 من عاشق این مدلام . مبارکتون باشه خیلی شیکه منم عاشق این مدلم ..خدا کنه پشیمون نشم 🌹 کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
شهرزادنفس عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9112 ایشالا به واشنگتن نمیرسه این ویروس لعنتی و ایشالا بزودی زود هلن خودش بدون هیچ دستگاهی نفس میکشه برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 ایشالا به واشنگتن نمیرسه این ویروس لعنتی و ایشالا بزودی زود هلن خودش بدون هیچ دستگاهی نفس میکشه ان شالله ، نمی دونم حکمت خدا چیه اما ازش خواستم این ویروس ریشه کن بشه و همه مردم هرجا آروم بشن ، فعلا هیچ نیروی نتونسته جلوشو بگیره حتی پیشرفته ترین کشور های جهان ممنونم بابت دعای قشنگت کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
sadatkhanoom80 عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 6213 عزیزم من همین الان از ماجرا دخترت باخبر شدم و به همسرم گفتم.و دعا کردیم براش نمیدونم چ مذهب و اعتقادی داری ولی ازت میخام از ته ته دلت متوسل بشی ب حضرت رقیه و شفای دخترتو از ایشون بخای مطمئنم بی جوابت نمیزاره مبل هات هم عالی هسن مبارک ات باشه
بنفشه١٠٢٠ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 1026 ان شالله ، نمی دونم حکمت خدا چیه اما ازش خواستم این ویروس ریشه کن بشه و همه مردم هرجا آروم بش ... مبلات با کوسن نقره ای اکلیلی و خردلی ساده و زرشکی ساده خیلی قشنگ میشه فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 عزیزم من همین الان از ماجرا دخترت باخبر شدم و به همسرم گفتم.و دعا کردیم براش نمیدونم چ مذهب و ... من مسلمونم عزیزم ، خیلی براش دعا کردم ، خدا خودش شفا بده دشممنونم 🌹 کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
tanhabiroh عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1026 چندوقتشه ازکی اینجوری شده اگع ناراحت نمیشی خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 مبلات با کوسن نقره ای اکلیلی و خردلی ساده و زرشکی ساده خیلی قشنگ میشه ممنونم بابت نظر خوبت رنگ خردلی به دلم نشست با پرده هام ست بشه ❤️ کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
sadatkhanoom80 عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 6213 من مسلمونم عزیزم ، خیلی براش دعا کردم ، خدا خودش شفا بده دش ممنونم 🌹 خیلیم عالی من سید ام نمیدونم چرا من اکثرا فقط خواننده تاپیکا هستم اما یهو به دلت افتاد اینو بهتون بگم ته دلم روشنهامیدوارم همه مشکلات حل بشه
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 چندوقتشه ازکی اینجوری شده اگع ناراحت نمیشی هشت ماه دنیا اومد الان نه ماهشه..پنج ماه بیمارستان بود سه ماهی میشه آوردمش خونه ..شش هاش ضعیفه کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
tanhabiroh عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1026 چندتابچه داری عزیزم خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 خیلیم عالی من سید ام نمیدونم چرا من اکثرا فقط خواننده تاپیکا هستم اما یهو به دلت افتاد اینو ب ... ممنونم بابت حس خوبت ، و دعای قشنگت 😍 کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
tanhabiroh عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1026 مشکل حرکتی نداره خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 چندتابچه داری عزیزم سه تا کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!