2777
2789
من عاشق این مدلام . مبارکتون باشه خیلی شیکه

منم عاشق این مدلم ..خدا کنه پشیمون نشم 🌹

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به واشنگتن نمیرسه این ویروس لعنتی و ایشالا بزودی زود هلن خودش بدون هیچ دستگاهی نفس میکشه

ان شالله ، نمی دونم حکمت خدا چیه 

اما ازش خواستم این ویروس ریشه کن بشه و همه مردم هرجا آروم بشن ، فعلا هیچ نیروی نتونسته جلوشو بگیره حتی پیشرفته ترین کشور های جهان 

ممنونم بابت دعای قشنگت 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

عزیزم من همین الان از ماجرا دخترت باخبر شدم و به همسرم گفتم.و دعا کردیم براش 

نمیدونم چ مذهب و اعتقادی داری ولی ازت میخام از ته ته دلت متوسل بشی ب حضرت رقیه و شفای دخترتو از ایشون بخای مطمئنم بی جوابت نمیزاره 

مبل هات هم عالی هسن مبارک ات باشه 

ان شالله ، نمی دونم حکمت خدا چیه  اما ازش خواستم این ویروس ریشه کن بشه و همه مردم هرجا آروم بش ...

مبلات با کوسن نقره ای اکلیلی و خردلی ساده و زرشکی ساده خیلی قشنگ میشه

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
عزیزم من همین الان از ماجرا دخترت باخبر شدم و به همسرم گفتم.و دعا کردیم براش  نمیدونم چ مذهب و ...

من مسلمونم عزیزم ، خیلی براش دعا کردم ، خدا خودش شفا بده دش

ممنونم 🌹

مبلات با کوسن نقره ای اکلیلی و خردلی ساده و زرشکی ساده خیلی قشنگ میشه

ممنونم بابت نظر خوبت رنگ خردلی به دلم نشست با پرده هام ست بشه ❤️

من مسلمونم عزیزم ، خیلی براش دعا کردم ، خدا خودش شفا بده دش ممنونم 🌹

خیلیم عالی 

من سید ام نمیدونم چرا من اکثرا فقط خواننده تاپیکا هستم اما یهو به دلت افتاد اینو بهتون بگم ته دلم روشنه

امیدوارم همه مشکلات حل بشه 

چندوقتشه ازکی اینجوری شده اگع ناراحت نمیشی

هشت ماه دنیا اومد الان نه ماهشه..پنج ماه بیمارستان بود سه ماهی میشه آوردمش خونه ..شش هاش ضعیفه

خیلیم عالی  من سید ام نمیدونم چرا من اکثرا فقط خواننده تاپیکا هستم اما یهو به دلت افتاد اینو ب ...

ممنونم بابت حس خوبت ، و دعای قشنگت 😍