2777
2789
خداحفظش کننه میتونه راه بره؟؟ حرف نمیزنه ن؟ درس میشه یه روزی میاد ک راحت نفس میکشه

نه عزیز. رفت تو نه ماهگی ، نمی تونه تکون بده خودشو ملق بزنه ..اما دست و پاشو تکون می ده و هرچی بهش بدی بازی می کنه و اینکه هرکاری بگی انجام میده 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قشنگه.بدون تعارف میگم قشنگه. منم برای جهیزیه ام میخوام این رنگی مبل بخرم.این رنگ یه خوبی داری ...

ان شالله به سلامتی بخری ، منم رنگشو به خاطر بچه هام گرفتم و اکه خدا بخواد فردا می رم یه کاوری چیزی براش بگیرم فقط مهمون بیاد برش دارم .. خیلی زود کثیف می کنن

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
تبسم جان از کرونا اونجا خبری هست؟

اینجام صد و نه نفری گرفتن و نه نفری فوت شدن ، من خیلی بیخیالم اصلا نمی ترسم 

اما شهر ما واشنگتن هستیم خبری نیست فعلا مردم عادی می رن و میان ندیدم کسی ماسک بزنه ... من هرکاری می کنم نگران بشم واس کورنا نمی شم خیلی بیخیالم 😐

عزیزدلم ناراحت نباش باورکن پسربرادرشوهرم یازده ماهشه منوز نمیتونه غلت بزنه بشینه ِفقط ببردکتران شاءالله که چیزی نیست ولی بچه برادرشوهرم سالمه مشکلی نداره

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
اینجام صد و نه نفری گرفتن و نه نفری فوت شدن ، من خیلی بیخیالم اصلا نمی ترسم  اما شهر ما واشنگت ...

ایشالا نیاد برا هلن گل هم خطرناک.اینجا شرایط واقعا خوب نیست

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

ایشالا نیاد برا هلن گل هم خطرناک.اینجا شرایط واقعا خوب نیست

من نگران بچه هام ، اما خداروشکر فعلا اینجا حرفی نشده و اخطاری نیست هلن که خیلی ضعیفه ، برا هلن می ترسم 

شوهرم همش بیرون کاره می ترسم اون بگیره 

بعضی بچه تنبلن مبلاتم خیلیییز خوشگله بدل خوش ازش استفاده کنی نازنین

ممنونم عزیزم ، دختر من مشکل تنفسی داره ،گلوش سوراخه و تو گلوش یه تراکی هست از طریق اون تنفس می کنه ..دست و پاش بسته اس چهارتا دستگاه بهش وصله ..برا همینه

عزیزدلم ناراحت نباش باورکن پسربرادرشوهرم یازده ماهشه منوز نمیتونه غلت بزنه بشینه ِفقط ببردکتران شاءا ...

ممنونم عزیزم ، دختر من مشکل تنفسی داره ،گلوش سوراخه و تو گلوش یه تراکی هست از طریق اون تنفس می کنه ..دست و پاش بسته اس چهارتا دستگاه بهش وصله ..برا همینه