یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا قشنگه.بدون تعارف میگم قشنگه. منم برای جهیزیه ام میخوام این رنگی مبل بخرم.این رنگ یه خوبی داری ...
ان شالله به سلامتی بخری ، منم رنگشو به خاطر بچه هام گرفتم و اکه خدا بخواد فردا می رم یه کاوری چیزی براش بگیرم فقط مهمون بیاد برش دارم .. خیلی زود کثیف می کنن
کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
بعضی بچه تنبلن مبلاتم خیلیییز خوشگله بدل خوش ازش استفاده کنی نازنین
ممنونم عزیزم ، دختر من مشکل تنفسی داره ،گلوش سوراخه و تو گلوش یه تراکی هست از طریق اون تنفس می کنه ..دست و پاش بسته اس چهارتا دستگاه بهش وصله ..برا همینه
کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
ممنونم عزیزم ، دختر من مشکل تنفسی داره ،گلوش سوراخه و تو گلوش یه تراکی هست از طریق اون تنفس می کنه ..دست و پاش بسته اس چهارتا دستگاه بهش وصله ..برا همینه