2777
2789

سلام 

دوستان بیاین یکم خاطره خنده دار تعریف کنیم و بخندیم

من یه جا خوندم یکی نوشته بود

چایی تعارف کرده بعد اومده بشینه به جای اینکه رو زمین بشینه پستش میگیره به میز تلوزیون شوت میشه وسط سالن😂😂😂

هر وقت تصورش میکنم میپوکم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

یکی دیگه وقتی میخولسته با طرف بره حرف بزنه تو اتاق

تو راه اتاقش دامنش میره زیر پاش میخواسته بیفته دستشو دراز میکنه که یه جارو بگیره دست به شلوار داماد بدبخت میشه😂😂😂

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه خاستگاراومد برام یه مبل داشتیم پایه ش شل بود بعدبین مبلا همونوبرامن خالی کرده بودن منم اومدم روش بشینم هل خورد بهش گفت جرت😨پهن شدم وسط خونه...😐😁

اون پسندیده بود میگفت میخوامش من گفتم اگه بیاد خودم بیرونش میکنم ازخونه😂😐

من یبار دوست مامانم اومده بود خونمون منم داستم تواتاق درس میخوندم نگو منو ازمامانم خواستگاری کرده خودمم بیخبر رفتم توپذیرایی یکم نشستم پاشد بره قسم پیرو پیغمبر ک توروخدا خاله بازم تشریف بیارید توروخدا بیاین بهمون سربزنین ایندفعه باهمسرتون بیاین ک دیدم ابحیم گف خفه شو دیگ اومده بود خواستگاریت مثلا  

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

یه کاربری میگفت زنداییم وقتی داییم اومده خواستگاریشاون موقع رسم بوده عروس داماد رو نبینه حالا اونم کنجکاو شده جارختخوابیشون یه در داشته توی حال زندایش رفته روی رخت خواب از پنجره دره داماد رو ببینه پرت شده وسط حال  

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

خاستگاری خاهرم بود

یک کلام میگم تا تهشو خودتون بفهمین

نمیدونسم از پنجره دیده میشم  

خیلی بد بود......ببببد

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
من یه خاستگاراومد برام یه مبل داشتیم پایه ش شل بود بعدبین مبلا همونوبرامن خالی کرده بودن منم اومدم ر ...

وای😂😂😂😂😂😂

والا حالا كه نوبت منه هر بار داداشم چاي ميبره 😒😒😒

مال منم برای خانوماخودم بردم برای اقایون بابام برد اولیشو ولی دومی رو فقط برادرم برد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یه کاربری میگفت زنداییم وقتی داییم اومده خواستگاریشاون موقع رسم بوده عروس داماد رو نبینه حالا اونم ک ...

وای خییییلی بدههه😂😂😂آبرو نمیمونه واسه ادم

برا من ي خاستگار اومده بود خيلي مذهبي يودن

من ك جوابم ن بود ولي اصرار ميكردن ك صحبت كنين رفتيم صحبت كنيم پسره چهار صفحه سوال در اورد

یه سوالش این بود اگه ی شبکه فیلم مورد علاقتو بده و ی شبکه دیگه سهنان حضرت خامنه ای شما کدوم شبکه رو میبینید؟

وایییییی همنجوری پخش شدم کف اتاق😂😂😂😂🤭

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

ما دوستیم بعد اومدن ک خاستگاری شیرینی تر اوردن یهو گفتم ااا علیرضا(دوزپسرم) ای کاش خشک میخریدی مادرهم(مامانش) میخورد اخ از اینا دوس ندارن ک

همه افق محو شدن اخ الکی مثلا من نمیشناختمش😁

هنوز بهم نرسیدیم دعا کنین برامون❤