2777
2789
عنوان

تصمیم برای بچه دار شدن

392 بازدید | 45 پست

هر چی صبر میکنم تصمیم گیری سخت تر میشه شوهرم میگه کلا بچه نمیخواد اما من دوست دارم دیگه اقدام کنیم ولی با حرف های اون منم میترسم و دو دل میشم نمیدونم اصلا بچه دار شدن درسته یا خیانت به یه موجود دیگه هست توی این دنیا و این اوضاع

شدیدا با شوهرت موافقم

نداشتن بچه یه درده داشتنش هزار درد

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع مالیتون چطوره؟ حوصله و صبر و تحملتون چقدره؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اوضاع مالیتون چطوره؟ حوصله و صبر و تحملتون چقدره؟

شکر خدا خوبه

خودم فکر میکنم هر چی میگذره خب کم حوصله تر میشم اما با بچه های خواهر شوهرام که خوبم و حوصله اشون و دارم حالا نمیدونم واسه بچه خودم چجوری باشم

من شخصا هم از زندگیم راضیم هم از هر نظر شرایطشو داریم ..اما اصلا اصلا فکر بچه نیستیم ابدااا ..این دن ...

اگه خدایی نکرده سنتون بالا رفت و دیگه باردار نشدین چی ..

همه چیو بسنجین توروخدا

درسته گرونیه اوضاع خوبی نیست 

ولی بچه هم خوبه یکی از وجود خودت که حتی توی این فساد جامعه 

باعث تداوم زندگی هم همیشه 

نگین بچه فدای خودم میشه 

بالاخره اینم راه حلیه

سعی کن باهاش حرف بزنی و ارومش کنی که عاشقش شه.و مطمعن باش وقتی بیاد شوهرت عاشقش میشه هروز براش عکس و ...

خودش مرتب عکس نوزاد و بچه میفرسته واسه من و ذوق میکنه واسه بچه ها اما میگه از سن من گذشته ۴۱ سالشه 

من امروز بعد هشت سال برای بار دوم کاشت جنین انجام دادم ،خیلی سخته خواستن و بهش نرسیدن لطفا برام دعا ...

امیدوارم بهترینها برات بشه و خدا فرزند سالم و سعادتمندی بهتون بده عزیزم