من امروز رفتم پیش دکترم معاینم کرد درد داشتم ولی هفته اینده قراره سزارین شم حالا یکی دو ساعت قسمت بالای نافم سفت شده انگار نافم کش اومده حرکت بچمم خوبه ولی نگرانم کسی همچنین حالتی داشته؟؟؟؟تروخدا راهنماییم کنید نگرانم و بی تجربه
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پوست شکمم کشیده میشد نافم یجوری بود چون ماهای آخربودم بچمم بزرگ شده بود واسه اون بود دیگه تازایمان تقریبااینطوری هستی
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
وای مرسی گفتم نکنه بخاطر معاینه اینجوری شدم ،اخه گفت اگه یه وقت درد داشتی بیا بیمارستان ترسیدم
ن عزیز منظورش این دردنیس دردای حالت پریودی بعد هی میادومیره دردا اون دردارو داشتی سریع مراجعه کن یااگه احساس خیسی کردی حتی چندقطره چون ممکنه بگی این یکمه چیزی نیس ولی ممکنه کم کم خدایی نکرده آب کیست کم شه واسه بچه خطرناکه