2777
2789

من امروز رفتم پیش دکترم معاینم کرد درد داشتم ولی هفته اینده قراره سزارین شم حالا یکی دو ساعت قسمت بالای نافم سفت شده انگار نافم کش اومده حرکت بچمم خوبه ولی نگرانم کسی همچنین حالتی داشته؟؟؟؟تروخدا راهنماییم کنید نگرانم و بی تجربه

من داشتم 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی درد داره بالای نافمم سفت شده

من تاحالا معاینه نشدم نمیدونم😅

انشالله که تا هفته دیگه همه چی خوب پیش بره نی نی ت بدنیا بیاد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
چاره اش چیه؟؟بی خطره؟؟

پوست شکمم کشیده میشد نافم یجوری بود چون ماهای آخربودم بچمم بزرگ شده بود واسه اون بود دیگه تازایمان تقریبااینطوری هستی

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
پوست شکمم کشیده میشد نافم یجوری بود چون ماهای آخربودم بچمم بزرگ شده بود واسه اون بود دیگه تازایمان ت ...

وای مرسی گفتم نکنه بخاطر معاینه اینجوری شدم ،اخه گفت اگه یه وقت درد داشتی بیا بیمارستان ترسیدم

وای مرسی گفتم نکنه بخاطر معاینه اینجوری شدم ،اخه گفت اگه یه وقت درد داشتی بیا بیمارستان ترسیدم

ن عزیز منظورش این دردنیس دردای حالت پریودی بعد هی میادومیره دردا اون دردارو داشتی سریع مراجعه کن یااگه احساس خیسی کردی حتی چندقطره چون ممکنه بگی این یکمه چیزی نیس ولی ممکنه کم کم خدایی نکرده آب کیست کم شه واسه بچه خطرناکه

ن عزیز منظورش این دردنیس دردای حالت پریودی بعد هی میادومیره دردا اون دردارو داشتی سریع مراجعه کن یاا ...

مرسی گلی از راهنماییت،من تو تشخیص درد خنگم🤣الان میگم بالای نافمه شوهرم میگه معدته چون شکمت بزرگ شده متوجه نمیشی