2777
2789

بچه ها احساس خفگی میکنم آدم حسودی نیستم ولی از زمانی ک طلاق گرفتم خیلی حساس شدم میگم خدایا دمت گرم چرا من؟ فامیلامون ک نمیدونن خدا اصلا چیه زندگی هاشون شادتره همسنام ک یذره مذهب رو رعایت نمیکنن ازمن شادتر رو موفق ترن و ازدواج هایی میکنن ک آدم دهنش وا میمونه دلم میخواد واقعا بمیرم واقعا خسته شدم ازبس جلوشون نشون دادم من شادم چیکار کنم میترسم آخر ام اس بگیرم 

تیکر تولدمه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید چون شما مذهبی هستید نباید طلاق میگرفتید و الباقی باید مشکل میداشتن ؟؟

مشکل شما اینه که بااین چیزا میسنجید زندگی رو ...هیچکس نمیتونه دیگران و اعتقاداتشون رو به این راحتی قضاوت  کنه 

اتفاقیه که افتاده.هنوزسنی نداری که.زندگیتوتغییربده.درس بخون یابروسرکار.تواجتماع باش .ان شالله یه شروع قشنگ داشته باشی عزیزم

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

خودت باش عزیزم به این و اون نگاه نکن.همه ظواهر رو حفظ میکنن عزیزم.تو داخل زندگیشونو نمیبینی.من خودم دوبار ازدواج کردم،زمانیکه از شوهر سابقم طلاق گرفتم اولیلش حساس شده بودم اما اگه این خستسیت رو‌مهار نکنی خودت اذیت میشی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧