2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیان بهم مشاوره بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 53 پست

تروخدا انقد خودتونو افسرده نکنین بابا طلاق خیلیم بد نیست ...یعنی بد بوده که به این فکر افتادیم آخه که از خوشی طلاق میگیره؟ شک نکنین یه روز آدمتون پیداش میششه و خوشبختیو حس میکنین چرا انقد حالتون بده آخه

طلاق یک خطای انسانیه حالا یا انتخاب غلط یا ذات خراب یا حالا هر چی . خدا این وسط بی گناه ترینه 

واقعا حالم خیلی بده با اینک دانشجو ام بهترین رشته اما این موضوع خیلی اذیتم میکنه مخصوصا اینک با حس ترحم باهام حرف میزنن یا بعضی هاشون هم با تیکه هاشون نمک ب زخمم میزنن

تیکر تولدمه😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا انقد خودتونو افسرده نکنین بابا طلاق خیلیم بد نیست ...یعنی بد بوده که به این فکر افتادیم آخه ک ...

منم همش ب خودم اینو میگم اما یاد دختر همسایمون ميفتم کلا میریزم بهم ک شوهر دومش هم عوضی بود باعث شد خودکشی کنه دختر جوون

تیکر تولدمه😅
خیییییلی 

خدا تو قران گفته هیییییچ وقت هیییییچوقت خودتو برتر از دیگران ندون چون تو از دل هیییشکی خبر نداری شاید اونا ک نماز نمیخونن واقعا از تو هزااااااااار برابر بهتر باشن.

خیلی از ادما هستن ک بظاهر مطیعن ولی ته دل ادم خوبی نیستن خیلیام هستن ک برعکسن.

پس بخدا اعتقادت نمازت حجابت هییییچوقت خودتو برتر ندون خاهشا.

بعدشم گلم همه اینا تقصیر خودمونه و بخاطر تصمیمات اشتباهمونه مطمئن باش اگه اونا هم تصمیم اشتباه بگیرن به همین نتیجه تو میرسن پس تقصیر خدا نیست والا.

تو ک انقد معتقدی باید به اینم اعتقاد داشته باشی که خدا عادله.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
منم همش ب خودم اینو میگم اما یاد دختر همسایمون ميفتم کلا میریزم بهم ک شوهر دومش هم عوضی بود باعث شد ...

وااااا مگه همه مثل همن آخه؟؟؟تروخدا بیخیال دختری من ۲۳ سالمه دارم طلاق میگیرم توافقی حکم طلاقم دادن فقط محضر مونده شک ندارم خیلی خوشبخت میشم خیلی ....اینبار عاقلانه انتخاب میکنم نه احساسی ...یکم محکم باشین تروخدا 

من خیلی با شوهرم مشکل دارم البته شوهرم بیشتر با خاتوادم مشکل داره مثلا بی ادبی و بی احترامی میکنه به ...

منم همین مشکل رو داشتم بعلاوه اینکه منو میخواست ببره دهات زندگی کنم ک 14 ساعت با من فاصله داشت درحالی ک من تهران زندگی میکنم و قول داده بود بیاد تهران اما بعد عقد زد زیرقولش

تیکر تولدمه😅
منم همش ب خودم اینو میگم اما یاد دختر همسایمون ميفتم کلا میریزم بهم ک شوهر دومش هم عوضی بود باعث شد ...

حالامگه حتمابایدسریع شوهرکنی؟

درستوبخون بروسرکارمستقل شو.تمرکزتو ازروی ازدواج برداریه مدت

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
واقعا حالم خیلی بده با اینک دانشجو ام بهترین رشته اما این موضوع خیلی اذیتم میکنه مخصوصا اینک با حس ت ...

بسپار دست خدا ،خودش جوابشونو میده طلاق و تمام اتفاقات بد هم از رگ گردن ب ادم نزدیکتره و اینجوری نیس بگیم ماها هییییچوقت دچار اینجور مشکلات نمیشیم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...