2777
2789
عنوان

خواهرم میگه فردا بریم خرید 😥😥😥چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 69 پست
بخدا ملت رد دادن. از صب تا شب پا تلوزیونن. نمیبینن نوشته بیرون نیاین الان دوستم خانوادگی رفتن خونه ی ...

منم دوستم رفته شمال 

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا ملت رد دادن. از صب تا شب پا تلوزیونن. نمیبینن نوشته بیرون نیاین الان دوستم خانوادگی رفتن خونه ی ...

نه عزیزم .ناراحت چرا ..نمیدونم منم اصلا ب دلم نیس  برم خرید .

😥😥

خود دکتر متخصص گفت این که میگن اینجا اونده اونجا نیومده حرف کاملن بی اساسیه ....چون خیلی ناقلاش بی عذامتن ...خیلی هم تاکید کرد بازارو جاهای عمومی نرید حالا اگه خاهرت از دکتر بیشتر میدونه یا خرید از سلامتی برات مهم تره برو ...

حق الناس به گردنشه من خودم لاهیجان امروز چهارمین نفر از دوستامون فوت کردن 

وای پس اوضاع چ وخیمه

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
نرود میخ آهنین در سنگ حکایت شماست بابا مگه به بچه ادم چقدر باید بگن؟ شما از کجا میدونین نیومده؟چون ...

عزیزم منم اصلا ب دلم نیس شوهرممم  که از سر کار اومد قرار شد بریم خرید دیگه نرفتیم الان خواهرم پیام داد میخایم بریم تو هم بیا  . منم گفتم تا ب شوهرمم بگم   ..گف ماسک و اینا کرفتم 

حق الناس به گردنشه من خودم لاهیجان امروز چهارمین نفر از دوستامون فوت کردن 

یعنی هرکس بگیره میمیره ؟ آخرش من نفهمیدم تلویزیون راست میگه یا دروغ همش میگن ۲ درصد میمیرن ولی کلی جوون مردن😞

بچه ها یه سوال کنم؟؟؟  چجور اینجا همه میگن نرید بیرون... پی اینایی که بیرونن کیان؟؟؟؟ من فکر ک ...

عزیزم

مگه تمام ملت عضو نی نی سایتن؟؟

بعضیا واقعا مجبورن میرن بیرون

بعضیا هم از فرهنگ پایینشونه

استاتر منظورم شما نیستی عزیزم