بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ماله منم دقیقا همین بود.تا اینکه ظبط تماس ریختم تو گوشیش صداهای مامانش رو می شنیدم .اونایی ک درباره من بد میگفت رو نگه داشتم ب پدر شوهرم نشون دادم .گفتم زندگیمونو زنت داره خراب میکنه .البته اگ با پدر شوهرت خوبی اینکارو بکن .اگه خوب نیسی قهر کن برو خونه بابات اگ میخواست بیاد دنبالت یکم طاقچه بالا بذار بعد بگو با بابات بیا .بعد نشونشون بده.اونم قطعا پای زنشو میبره از زندکیتون
عزیزم ب حرف من گوش کن و راه من رو برو. با خانوادش خوب بشو. مثل خانواده خودت. اصلا بدشون رو نگو. و پشت سر هم از خوبیاشون بگو. راهش یکم زمان میبره. حداقل یکسال. وقتی ک بهش ثابت بشه ک با خانوادش خوبی دیگه کاریت نداره.
من از خونواده شوهرم ترسيدما قبلن اصلن فكر نميكردم بدجنس باشن يه مدت قبل متوجه شدم برادربزرگ رو انقدر نسبت به زنش پر ميكنن يعني من ادم زن دوست تر از اين بشر نديده بودم يه كاري كردن هرچي خودشون ميخاستن و رو زندگيش عملي كردن مادرو دختر يعني من كف كردم مردي با اون عقل رفت دستي دستي هربلايي اينا دوست داشتنو سر زندگيش اورد دلم برا جاريم ميسوزه ولي نميخامم دخالتي كنم و چيزي بهش بگم ولي همش دعا ميكنم بفهمه اين اتفاقا از كجا افتاد و هواي زندگيشو داشته باشه