2777
2789
عنوان

#ویروس_کرونا ، علائم و درمان

190 بازدید | 5 پست

دوستان از اونجایی ک همگی این روزا نگرانی سلامت خودمون و عزیزانمون هستیم ... اول از همه هممون تا به امروز متوجه جدی بودن این ویرووس شدیم پس لطفا حدقل تا دو هفته از خونه خارج نشین ... مهمونی و امکان عمومی هم نرین ... اگر ماسک میزنین هر دوساعت تعویض کنین چون رطوبتش بیشتر باعث جذب ویرووس از طریق تنفس میشه  در واقع ماسک ب دلیل انتقال ندادن ویروس هستش نه مبتلا نشدن ! بهترین کار نبودن در جاهای شلوغ هستش ... وقتی از بیرون میرسین خونه بلافاصله دستانتون رو با دقت بشورین ، از روبوسی و دست دادن خود داری کنید ، و از همه مهمتر مراقب خورد و خوراکتون باشین گرمی جات بیشتر مصرف کنید البته اینم بگم کسانی که میگن گرمی ها باعث درمان میشن اینطور نیست در واقع دلیلش اینه ک سیستم ایمنی بدنتون قوی بشه ... ، دوستان هیچ چیزی به اندازه سلامتیمون اهمیت نداره ... پس خودمون رعایت کنیم ... این ویروس مثل تمام بیماری های گذشته درمانش پیدا خواهد شد ... اما کسی نمیدونه کی ؟ پس جدی بگیریم ،، این حرف که میگن بچه های کوچیک مبتلا نمیشن هم صحت نداره پس مراقب دلبنداتون باشین ❤️ 

علائمش هم همونطور که میدونید ، تب ، سرفه خشک ، تنگی نفس ، بیحالی و درد عضلات هستش و در مواردی هم باعث تهوع و اسهال میشه اگر خدایی نکرده این علائم رو حس کردین از خونه خارج نشین ... چون بیمارستان بیرید هم به راحتی بستری نمیکنن ... هزار جور حرف و بهانه و تست ... و که خود همینا یک ماه زمان میبره متاسفانه اینجا اهمیت و مدیریت جدی وجود نداره پس خودتون بفکر باشید .. 

و در اخر این روزا شایعه پراکنی  هم زیاده لطفا ارامش خودتون رو حفظ کنید ... ، بهداشت رو رعایت کنید ... و از خونه خارج نشین بجز موارد ضروری ! بقیه ش رو به خدا بسپارین ❤️ 

من به شخصه نظرم اینه که اگر از قبل تقدیرمون این بوده که با ویرووس کرونا بمیریم پس میمیریم ، از قضا و قدر خدا نمیشه فرار کرد فقط به خودش توکل کنید ، اروم باشیم 😊😉 چون استرس هم باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنمون میشه .... ، بزرگنمایی نکنیم ... بلکه رعایت کنیم کرونا رو جدی بگیریم ولی ازش نترسیم ... 

❤️در پناه خدا باشید ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.