2777
2789
عنوان

خواهش ميكنم بيايد مادرا كيا برام درمان رفلاكس نوزاد بهش آب سيب دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 13312 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخشید دختر شما که رفلاکس الرژیک داشت خوب شد؟چند ماهگیش خوب شد؟

۲ ماهگی تموم شد اینم بگم من خیلی رعایت کردم و فقط مرغ زرد و برنج و سیب زمینی خوردم که رفلاکسش برنگرده و ۱ کاریم کردم شاید بنظر خنده دار بیاد ولی یه شب با گریه توسل کردم خانم فاطمه زهرا دقیقا از صبح روز بعد خوب شد

۲ ماهگی تموم شد اینم بگم من خیلی رعایت کردم و فقط مرغ زرد و برنج و سیب زمینی خوردم که رفلاکسش برنگرد ...

خدار شکر خوشحالتون که خانم فاطمه جوابتون رو داده تو رو خدا برا بچه منم دعا کنید 

۲ ماهگی تموم شد اینم بگم من خیلی رعایت کردم و فقط مرغ زرد و برنج و سیب زمینی خوردم که رفلاکسش برنگرد ...

سلام عزیز اصن خنده دار نیستو خیییلیم عالیه می

شه بگی چجور توسل کردی پسر منم الان مث بچه شما شده

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
سلام عزیز اصن خنده دار نیستو خیییلیم عالیه می شه بگی چجور توسل کردی پسر منم الان مث بچه شما شده

والا یه شب تا ۴ صبح رو سرش بیدار بودم حالم خیلی بد بود ناراحت بود براش خیلی دلم شکست فقط توسل کردم خانم فاطمه زهرا گفتم خانم خودت مادری میفهمی حالمو بچمو کمک کن میسپرمش دست خودت خدا شاهده از فرداش رفلاکسش تموم شد و رفت

والا یه شب تا ۴ صبح رو سرش بیدار بودم حالم خیلی بد بود ناراحت بود براش خیلی دلم شکست فقط توسل کردم خ ...

دعا کن برا بچه منم خیلی اذیت میشه

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
چشم عزیزم حتما

سلام گلم خوبی؟شما چطور فهمیدی رفلاکس بچه ت خوب شده؟من بچم بینی هایش می‌گرفت بالا میاورد سینه ش خس خس داشت و..

الان همه ش خوب شده خداروشکر بالا نمیاره اصلا بینیش گرفته س اما ابریزشم داره ک میگم شاید هی سرش یخ می‌کنه  اما چیزی ک هس تو خواب سرشو اینور اونور می‌کنه هی دستاشو میماله رو صورتش و سینه رم ی مدنیه بد میگیره و بی قرارتره نسبت ب قبل اینا علایم رفلاکسه؟؟

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
سلام گلم خوبی؟شما چطور فهمیدی رفلاکس بچه ت خوب شده؟من بچم بینی هایش می‌گرفت بالا میاورد سینه ش خس خس ...

چند وقتشه عزيزم شايد داره دندون درمياره دستشو دهنش نميزاره زياد؟؟؟

چند وقتشه عزيزم شايد داره دندون درمياره دستشو دهنش نميزاره زياد؟؟؟

سه ماه و سه هفته زود برا دندون اما چرا مدااام هرچی میبینن با حرص دهنشو حالت دهن کجی می‌کنه ک بخوره آب دهنشم ک مدام میریزه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
سه ماه و سه هفته زود برا دندون اما چرا مدااام هرچی میبینن با حرص دهنشو حالت دهن کجی می‌کنه ک بخوره آ ...

اي جانم داره دندون درمياره عزيزدلم نگرانش نباش اصلا دندوني بذار تو يخچال سرد بشه گاز بگيره لثه اش آروم شه عزيزم بعضي بچه ها ٣،٤ ماهگي دندون درميارن