سلام مادرا توروخدا كمكم كنيد ديشب تا صبح واسه دخترم گريه كردم يه خواب راحت نداره مدام رفلاكسش هر دقيقه ميومد بالا بهش امپرازول با رانيتيدين ميدم ولي بي فايدس موتيليوم داد دكتر ولي خيلي عوارض داره حالا تو طب سنتي گفته آب سيب بدين نوزاد براي درمان ريفلاكس خوبه چيكار كنم دخترم ٤٥ روزشه
۲ ماهگی تموم شد اینم بگم من خیلی رعایت کردم و فقط مرغ زرد و برنج و سیب زمینی خوردم که رفلاکسش برنگرد ...
سلام عزیزم
توسل به معصومین ع بهترین دارو هست
خنده و تمسخر این مسائل کار کفار و افراد بی دین است.
خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید:الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم
پسر منم رفلاکس داشت هر چی دکتر میبردمش خوب نمیشد خیلی بیقرار بود و وزنش خیلی کم شده بود تا 60سی سی شیر گوسفند بهش دادم رفلاکسش قطع شد. بعد هم شیر خشک ببلاک ar با ببلاک ۱ دکتر گفت بهش بدم.که خدا رو شکر رفلاکسش درمان شد.