2777
2789
عنوان

خواهش ميكنم بيايد مادرا كيا برام درمان رفلاكس نوزاد بهش آب سيب دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 13328 بازدید | 35 پست
سه ماه و سه هفته زود برا دندون اما چرا مدااام هرچی میبینن با حرص دهنشو حالت دهن کجی می‌کنه ک بخوره آ ...

اينم بگم من خودمم دندون درآودرن دخترم طول كشيد از ٤ ماهگي اذيت هاش شروع شد ٦ ماهگي دندون درآورد

اينم بگم من خودمم دندون درآودرن دخترم طول كشيد از ٤ ماهگي اذيت هاش شروع شد ٦ ماهگي دندون درآورد

چقد این طفلی اذیت میشن هر دوره ی دردسری دارن 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ ماهگی تموم شد اینم بگم من خیلی رعایت کردم و فقط مرغ زرد و برنج و سیب زمینی خوردم که رفلاکسش برنگرد ...

سلام عزیزم

توسل به معصومین ع بهترین دارو هست

خنده و تمسخر این مسائل کار کفار و افراد بی دین است.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

پسر منم رفلاکس داشت هر چی دکتر میبردمش خوب نمیشد خیلی بیقرار بود و وزنش خیلی کم شده بود تا 60سی سی شیر گوسفند بهش دادم رفلاکسش قطع شد. بعد هم شیر خشک ببلاک ar با ببلاک ۱ دکتر گفت بهش بدم.که خدا رو شکر رفلاکسش درمان شد.

خیییلی بالا میورد جوری ک مدام پیش بند داشت  از ۴۰ روزگی بهش دادم تا۴ماهگی ۴ماهگی زود واسش غذا ...

عزیزم چهل روزگی نوزادتون بهش اب سیب دادی ؟ پس چرا میگن تا پنج شش ماهگی به بچه جز شیر چیزی ندید؟ چهل روزگی چقدر اب سیب میدادین بهش روزانه؟ 

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻