2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک آرزومه پوستم اینجوری بشه همش شده لک وجای جوش

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من چند وقته پوستم بی حال شده شبیه مرده ها .چکار میکنی واسه رسیدن ب پوستت ؟

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من چند وقته پوستم بی حال شده شبیه مرده ها .چکار میکنی واسه رسیدن ب پوستت ؟

منکه خیییلی آب میخورم...مثلا صبح ۲لیوان ظهر۲لیوان...ساعت دو۲لیوان...تا۸شب میشه ۱۲لیوان....فوق العادست..بیرونم اصلا ارایش نمیکنم..

آرایش میکنی؟

ن فقط یه مرطوب کننده وضدآفتاب ورژ

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
[QUOTE=126789722]ن فقط یه مرطوب کننده وضدآفتاب ورژ[/QUOخوبه...اب بخور...جوشاتو دستکاری نکن اصلا حتی ...

تنقلات فست فود ک اصلا دوست ندارم وهیچوقت نمیخرم آب هم زیاد میخورم اما مرضه دست کاری کردن جوش دارم هرکاری میکنم بازم دستم میره سمت صورتم، چن تا دونه کک مک هم از قبل داشته دیگه داغون شده

تنقلات فست فود ک اصلا دوست ندارم وهیچوقت نمیخرم آب هم زیاد میخورم اما مرضه دست کاری کردن جوش دارم هر ...

های های های....دستکاری نکن خوجمل میشه...هی بخودت بگو بذارم تا عید پوستم صاف بشع و...دیگه دستکاری نمیکنی

های های های....دستکاری نکن خوجمل میشه...هی بخودت بگو بذارم تا عید پوستم صاف بشع و...دیگه دستکاری نمی ...

😂مرسی سعی خودمو میکنم

چکارا کنم ینی؟

بیشتر بهش برس آبرسان. و یخ بزار. ماساژ بده . ژل آلوورا بزن . ماسک های شادابی پوست بزار . منم اینجوری شدم دیروز الوورا خریدم میخوام از امروز به پوستم برسم .من میخوام روزی یه بار آلوورا بزنم روزی یبارم با یخ ماساژس بدم بعد مرطوب کننده بزم . دیگه بیشتر ازین بلد نیستم کاری کنم😂😂