2777
2789
عنوان

بیاید در مورد کرونا یه چی بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 35 پست
ولی من خیلی نگرانشم.بابای منم ۷۰سالشه.خب بدن با بدن فرق داره

اگه دور از جون تب کردن و سرفه خشک سریع دکتر برن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ولی من خیلی نگرانشم.بابای منم ۷۰سالشه.خب بدن با بدن فرق داره

نگران نباش یک درصد تا بابای شما بگیره  خدایی نکرده میشه نیمه ی دوم اسفند که درجه دمای محیط خیلی افزایش پیدا کرده و بدن خودکار رد میکنه و جای نگرانی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی پس خودتم نگران نباش دیگه بخاطر تاپیک قبلیت میگم

نه من به عروسمون پیام دادم گفت قرص معده بخورم اگر پزشک تو تایپیک ها بود راهنمایی میکرد 

چون من با سگم در تماسم و تا قبل از ۱۵ دقیقه میشه ویروس رو کشت پرسیدم

این این که تو افزایش دما از بین میره هم از منبع موثق میگی؟

اره عزیزم واسه همین امروز اعلام کردن نون رو تو توستر بزارید 

البته در بدن فرق داره و ضعیفش میکنه اگر محیط بیرون دماش زیاد باشه و تبدیلش میکنه به انفولانزای ساده 

نه من به عروسمون پیام دادم گفت قرص معده بخورم اگر پزشک تو تایپیک ها بود راهنمایی میکرد  چون من ...

عزیزم تاپیک قبلیتو ندیدم ولی اگه حیوان خانگی داری تا الان یک مورد انتقال به حیوانات دیده نشده نه چین نه ایران

اینم که میگن از خفاشه اصلا منطقی نیست چون اولا سالیانه ساله اونا خفاش میخورن دوما پختشو میخورن که ویروس توش زنده نمیمونه این ویروس ساخت بشره برای فلج کردن اقتصاد قول تولید جهان

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم تاپیک قبلیتو ندیدم ولی اگه حیوان خانگی داری تا الان یک مورد انتقال به حیوانات دیده نشده نه چین ...

نه اینارو میدونم عزیزم اصلا ناقل نمیشن اما میره تو حیاط دست و پاش میتونه حامل ویروس باشه

بلا به دور باشه عزیزم حالا واقعا کروناهم گرفتین یا شبه کرونا بود

نه گلم بیشتر از یک ماه قبل گرفتم شبهو اینا نداره تبم کم بود سرفه خیلی زیاد و بی امان بیشترم تو شب تشخیص دکتر این بود البته اون زمان اصلا مطرحشم نکرده بودن تو ایران فقطم من نبودم تو کلنیک بازم بودن

ان شاءالله.ولی من شنیدم تو دمای ۷۰ درجه فقط از بین میره

از بین بردن بله 

الان همه هواشناسی ها منتظرن که هوا گرم شه چون روی سطوح لیز بیشترین احتمال موندگاری رو داره و فلزیجات خیلی زود گرم میشن و باعث میشه ویروس ضعیف شه و ضعیف شدش اگر منتقل شه میشه انفولانزا

نه اینارو میدونم عزیزم اصلا ناقل نمیشن اما میره تو حیاط دست و پاش میتونه حامل ویروس باشه

اهان 

انشاالله چیزی نمیشه نفرستش بیرون یا اومد بغلش کن ببرش دستو پاشو بشور دوتام فشارش بده از طرف من😙

😘😘😘 خودش در و باز میکنه حالا از فردا قفل میکنم

اخی چقدر گناه دارن بزار بره فقط اومد دستو پاشو بشور عزیزم

خواهرجان پس این همه میمیرن چی

عزیز دلم خیلی از اخبار هایی که میشنوید الکیه

مرگ داره اما در شرایط خاص

مشکل ریوی

دیابت شدید در حد انسولین و دیالیز

کهولت سن 

و خیلی چیزا

انقدر تعداد مرخصیا زیاد شده که اونا دیگه به چشم نمیاد