2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم کفت اگ تیلیاردر شم دو تا زن میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 51 پست
پس یه کاری کن که تا عمر داره پولدار نشه که بخواد حتی به دومی فکر کنه یجورایی بگه تو یکیش موندم غلط ک ...

خرجم میکنم دیگ چیکار کنم

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

توام میگفتی خدا خرشو شناخته بهش دوتا شاخ نداده 😆

مغزم هنگ بود

چیزی نگفتم

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رز بیخیال حساس نشو بزار رویا بافی کنه

غلط کرده 

غلط کرده

با سیاست با پنبه سر ببر

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

با سیاست با پنبه سر ببر

هیجی نگفتم بهس 

هیجی نگفتم بهس

کم کم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم خدا خر میببنه ک بهش شاخ نمیده😂😑

وضعش در حد خودش خوبه هاااا

ولی میگ تیلیاردشم بعد

کیو تو ایران دیدی تیلیارد شه؟ 😂😂🤣

ببین ازدواج و زندگی با ما زنا چقدر برای مردا لذت بخشه که دلشون میخواد بارها و بارها تجربه‌ش کنن

درصورتیکه اگر ما زنا از شوهرامون جدا بشیم اولین تصمیمی که میگیریم اینه که دیگه عمراااااااااا ازدواج کنیم و خودمونو گیره یه نر احمق دیگه بندازیم

مغزم داشت منفجر میشد بروز ندادم

انقدی خرج کن وبریز وبپاش خودش به غلط کردن می افته 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چون نیتش شومه هیچوقت پولدار نمیشه اونم تو این مملکت نگران نباش

البته اگه منم پسر بودم و پولدار راه راست رو نمیرفتم یه لحظه تصور کن🤣 بخدا

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
ببین ازدواج و زندگی با ما زنا چقدر برای مردا لذت بخشه که دلشون میخواد بارها و بارها تجربه‌ش کنندرصور ...

دقیقاااااا