2777
2789
عنوان

بیاید در مورد کرونا یه چی بگم بهتون

1870 بازدید | 35 پست

بچه ها انقدر نترسید تو رو خدااا

شاید الان خیلیا که این تایپیک رو میخونن گرفته باشن و بدون مراجعه به دکتر رد کنن

علت این همه قرنطینه فقط و فقط شیوع خیلی سریعشه نه مرگ و میر

اگر دیابت ندارید

مشکل قلبی ندارید 

فشارخونه خیلی شدید ندارید 

H1n1 رو نگرفتید از قبل 

خیالتون راحت باشه فوقشم بگیرید ده روز استراحته و بعدش خوب میشید 

این همه توهم گلو درد و تنگی نفس واسه چیه

علت تنگی نفسهاتون سوزوندن یه ماده تو سه روز اخیره که ویروس هارو تا حدی میکشه و دولت اعلام کرد احتمال داره تنگی نفس بگیرید

پس نگران نباشید

اوه الان تا یه عده نیان پروژه ی کروناهراسیشونو نکنن تو حلق مامانای نی نی سایت نمیتونن راحت بشینن

هوففففف

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا خودمون نمیترسیم برای پدر مادرامون که هم فشتر و دیابت و مشکل قلبی و... و بچه هامون

برای اونها هم نترسید بابا جون انقدر پیرتر و با فشار خون و دیابت بالا تر تو سه روز اخیر مرخص شدن که خندتون میگیره از نگرانی هاتون

ای خدا خیرت بده استارتر جونم که امید میدی روانی شدم انقدر تاپیک کرونا دیدم فقط سوزوندن چه ماده ای من ...

والا دقیقش رو نمیدونم اما برادرم که تو شهرداریه سر پروژش بود و موثق صحبتم حالا فردا میپرسم میگم بهتون

تازه اینایی که میگم اصلا امید نیست واقعا

عروسمون سر پرستار بیمارستان مسیح دانشوریه همشون و موثق میگم بهتون

خب از اونجایی که هر ویروسی به محض ورود یا اصلا عدم ورود به کشور داخل بدن من میشه😄 پیشنهادم اینه حتما حتما حتما بهداشتو رعایت کنین فعلا خونه بمونین اصلا ساده نگیرینش اما اصلا هم وحشت نکنین

من هم خوکی گرفتم هم کرونا و الانم نشستم کامنت میخونم خوکی برای بچه ها سخت تره کرونا برای بزرگا چیزیم نیست که بکشه رمز زنده موندنمم اینه که من سریع میرم دکتر تا بیماری جدی نشده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ولی من خیلی نگرانشم.بابای منم ۷۰سالشه.خب بدن با بدن فرق داره

هرروز برای سلامتی امام زمان صلوات بفرست ان شاالله پدرت مریض نمیشه توکلت بخدا باشه عزیزم 

تا خدا نخواهد برگی از درخت پایین نمی افته

پس فرق ما با بودایا چیه 

توروخدا خودتون و نبازین توکل بخدا   

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️