2777
2789

دوستان این تاپیک با هدف تبلیغات نوشته نشده و تنها مقصود من، راهنمایی کسانی هستش که برای درس دانشگاه یا وارد شدن به بازار کار یا حتی علاقه ی شخصی به دنبال منابع معتبر انگلیسی زبان هستند. 

وبسایت Coursera که اپلیکیشن همین وبسایت رو هم میتونید از گوگل پلی دانلود بکنید، برای مباحث درسی مختلف و درس های تخصصی تر ِ مخصوصا دانشگاهی، از سمت دانشگاه های معتبر دنیا و مخصوصا آمریکا، کلاس های آفلاین برگزار میکنه که جزوه ی این درس ها رو هم با شما به‌ اشتراک می‌گذاره. در آخر پس از طی شدن دوره ها به صورت کامل و انجام assessment های کلاسی و شرکت در آزمون ها، میتونید مدرک دوره ای که گذروندید  رو از همون دانشگاه برگزار کننده به صورت یک فایل دریافت کنید.

البته تاجایی که اطلاع دارم، برای ثبت نام در دوره ی مد نظرتون باید یک مبلغی رو بپردازید اما خبر خوب این که خیلی از این دوره ها financial aid یا همون کمک مالی ارائه میدن و اگر فرم درخواست برای کمک مالی رو تکمیل کنید و اهداف واقعی تون از شرکت در کلاس های دوره ها رو بنویسید، خیلی راحت و بدون هزینه میتونید در کلاس های آفلاین شرکت کنید و بعد از کسب نمره ی قبولی در آزمون های برگزار شده، مدرک دریافت کنید.

خود من، فرم درخواست کمک مالی  از دانشگاه جان هاپکینز، برای دوره ی ابتدایی تا پیشرفته ی Algebra رو تکمیل کردم و از پرداخت هزینه، معاف شدم و تونستم بصورت رایگان ثبت نام کنم. داخل فرم هم فقط اشاره ی کوچکی کردم که در ایران زندگی میکنم و بعد از اهداف درسی ام براشون نوشتم.

به شدت پیشنهاد میکنم اگر زبان انگلیسی تون سطح متوسط داره یا حتی متوسط رو به  یکم ضعیف داره، حتما درخواست کمک مالی بدید و در صورت پذیرفته شدن درخواست تون که از طریق ایمیل بهتون اطلاع رسانی میشه، از دوره های فوق العاده ی وبسایت Coursera استفاده کنید. موفق باشید.

بی آب و تاب و توان،