2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژل ضدعفونی کننده خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 108 پست

الکل صنعتی چرا

دوستان الکل صنعتی (الکل چوب = متانول ) سمیه 

سلول های چشم رو از بین می بده و از طریق پوست و تنفس هم جذب میشه

نکنید این کارای مسخره رو

تو رو خدا وقتی نمی دونید چیزی رو واقعا به کسی نگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکل صنعتی چرا دوستان الکل صنعتی (الکل چوب = متانول ) سمیه  سلول های چشم رو از بین می بده و ا ...

من که گفتم الکل سفید ولی وقتی گیرم نیومد مجبوری استفاده کردم.توضیحات دوستمون سامیه رو بخون لطفا

ما آبادانیا   
ضدعفونی دست دتول منظورمه نه اون که برا سرامیکه

اونم نبود بدبختی قحطی همه چی اومده اتفاقا من تو یه شهری زندگی میکنم که لوازم ته لنجی زیاد داره ولی الان هیچی گیر نمیاد هر چی مرتبط ب ضدعفونی دست باشه

ما آبادانیا   
من که گفتم الکل سفید ولی وقتی گیرم نیومد مجبوری استفاده کردم.توضیحات دوستمون سامیه رو بخون لطفا

عزیزم ایشون برا خودش میگه از ترس کرونا با جون خودتون بازی نکن،هم کوری میاره هم سرطان،لجبازی نکن عزیزم

دنیام دخترم

ببین دوست خوبم

گیرت نیومد هم از الکل صنعتی به هیچ وجه استفاده نکن

به هیچ وجه 

برو یه خورده مطالعه کن

من میکروبیولوژیست هستم

حتی توی آزمایشگاه خیلی محدود از متانول یا همون الکل صنعتی استفاده می کنیم

کلا هم کاربرد های صنعتی داره و به عنوان سوخت و حلال استفاده میشه

ضد عفونی کننده به هیچ وجه

یک نکته علمی در مورد الکل ها

الکل ها درون کبد ما اکسید میشن و به اسید و الدهید تبدیل میشن تو بدن ما اسیدها تعریف شدن اما الدهید هیچ تعریفی نشده برای همین وقتی کسی الکل مصرف می کنه الدهید روی مخچه اثر میذاره و فرد تلو تلو میخوره یا روی کیاسما که نزدیکه مخچه است اثر. میذاره و ممکنه تار ببینه یا دو بینی داشته باشه. وقتی کسی اتانول میخوره چون الکل بزرگتری هست اثرش رو بدن خیلی تدریجی هست و این عوامل که گفتم اتفاق میافته اما اگر فرد متانول بخوره تو کبد تبدیل به فرمالدهید میشه و مخچه و کیاسمای بینایی رو از دست میده برای همین متانول فرد رو نابینا می کنه چون متانول الکل کوچکتری هست و سرعت پخش شدنش تو بدن خیلی بالاتر هست.

اونم نبود بدبختی قحطی همه چی اومده اتفاقا من تو یه شهری زندگی میکنم که لوازم ته لنجی زیاد داره ولی ا ...

من ابادانم،کجایب؟اگه میخوای یه کم الکل سفید بهت میدم

دنیام دخترم
ببین دوست خوبم گیرت نیومد هم از الکل صنعتی به هیچ وجه استفاده نکن به هیچ وجه  برو یه خورده م ...

اره خب واقعا ترسیدم به ریسکش نمی ارزه.باید یفکر دیگه ای کنم.ولی خب خانمایی ک الکل سفید طبی در دسترس دارن از این روش میتونن استفاده کنن و ژل درست کنن

ما آبادانیا   
اره خب واقعا ترسیدم به ریسکش نمی ارزه.باید یفکر دیگه ای کنم.ولی خب خانمایی ک الکل سفید طبی در دسترس ...

کجایی عزیزم،کدوم شهر؟ من ابادانم الکل دارم بیا یکم بهت میدم اگه اینجایی

دنیام دخترم