2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژل ضدعفونی کننده خونگی

1440 بازدید | 108 پست

سلام خانما. دیشب رفتم داروخانه که ژل ضدعفونی بخرم که نداشتن و خودشون دست ساز درست کرده بود اندازه دو سه قاشق غذاخوری بود و میگفت 25 تومن.
دوست همسرم که مسئول داروخانه بود ب همسرم گفت که چجوری یه ژل خونگی درست کنه البته تو اینترنت هم سرچ کردم.
و اینکه الکل سفید طبی پیدا نکردم مجبور شدم از الکل صنعتی استفاده کنم.همسرم با آب بصورت 70 درصد درست کرده بود و استفاده میکرد ولی بشدت دستشو خشک کرده بود اگه شما الکل سفید دارید یا گیرتون بیاد خیلی بهتر میشه
و اما روش درست کردنش که بسیار راحته
اگه از این مدل ژلای آلوئه ورا که تو عکس خواهید دید ندارید میتونید و بهترم هست چون طبیعی تره از ژل وسط گیاه آلوئه ورا استفاده کنید با قاشق در بیارید و تو مخلوط کن یکدستش کنید
یک قاشق غذاخوری آب جوشیده سرد شده
دو قاشق غذاخوری ژل الوئه ورا
4 قطره روغن درخت چای برای نرمی پوست و خاصیت  ضدعفونی داره یکم بو داره اگه مشکلی با بوش ندارید
تا ده قطره هم میشه ریخت
و الکل اگه حساسیت دارید دو قاشق غذاخوری اگه ندارید 3 قاشق
اینا رو قاطی کنید و با سرنگ بکشید.من از این شامپوها مخصوص هتل داشتم خالیش کردم و با سرنگ کشیدم داخلش

یکم نتم کنده ببخشید اگه عکسا دیر میاد 

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی گلیسرین اضافه کنی بهش،علاوه برضدعفونی نرمم کنه پوست رو تو اخبار نشون میداد تو کارخونه درست میکردن گفتن علاوه بر ضدعفونی ما گلیسیرینم میزنیم ک نرم کنه پوست دست رو 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
میتونی گلیسرین اضافه کنی بهش،علاوه برضدعفونی نرمم کنه پوست رو تو اخبار نشون میداد تو کارخونه درست می ...

اره ولی من روغن درخت چای انتخاب کردم چون هم نرم میکنه هم ضدعفونی میکنه وقتی جوش میزدم یه قطره روی جوشم میزدم خشک میکرد

ما آبادانیا   
اره عزیزم.بجای الکل و آب که اسپری میکنن ولی خیلی دستو خشک میکنه

الکل صنعتی و دوست شوهرت که دارو خونه داره نگفت نزنی؟پوست و کلیه و چشمتو که باید قیدشو بزنی اونوقت خواهشا بزارش فقط برای سطوح اونم با دستکش

الکل صنعتی و دوست شوهرت که دارو خونه داره نگفت نزنی؟پوست و کلیه و چشمتو که باید قیدشو بزنی اونوقت خو ...

عزیزم وقتی نه دستکش گیر میاد نه الکل سفید نه ژل مجبوریم دیگه چیکار کنیم وقتی کسی بهمون رحم نمیکنه

ما آبادانیا   
اصلا ایننطور نیست اینها همه اتانول هست و فرقی با هم نداره از الکل صنعتی به راحتی میشه سطوح استفاده ک ...

نمیدونم منم شنیدم والا گفتم به استارتر بگم خدایی نکرده براش خطرساز نشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀