2777
2789
عنوان

انفالوش کردم دلم شرحه شرحه هست

298 بازدید | 20 پست

بچه ها خواستگارم ازش خبری نشد بعد قرار اول.دیشب به توصیه دوستان هم شمارشو پاک کردم هم از تو اینستا انفالوش کردم.خیلی ناراحتم.دلم برای دیدن عکساش تنگ میشه.نمیخوام فراموشش کنم.چیکار کنم تروخدا تجربه دارا کمک کنن

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگار در چ حد؟

سنتی یا دوستانه؟!

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
خواستگار در چ حد؟ سنتی یا دوستانه؟!

نه دوستانه.خودش پیله کرده بود سه ماه.گفت بیا ی روز بریم بیرون من بهش گفتم اگه مامانم اجازه بده میام.خلاصه رفتیم و اوکی بود گفت دفعه دیگه تو بگو کجا بریم و اینا.قصدشم ازدواج بود.بعد دیگه خبری نشد ازش ولی تو اینستا پست شکست عشقی طوری میزاشت

ای بابا چقد وابسته... اشتباه میکنی مردها با زن خودشون جوری رفتار میکنن مث این ک کنیزشونه بعد تو برای یه خاستگار اینقد ناراحتی... خودتو سرگرم کن خودتو توجیه کن که وقتی اون برات ارزش قائل نیست توام نباید براش ارزش قائل بشی 

تو نخ ما نباش گره میخوری
ای بابا چقد وابسته... اشتباه میکنی مردها با زن خودشون جوری رفتار میکنن مث این ک کنیزشونه بعد تو برای ...

اخه این فرق داشت برام دقیقا همونی بود ک همه چیشو پسند کرده بودم البته ب جز اخلاق ک هنوز خیلی درست آشنا نشده بودیم...

ای بابا چقد وابسته... اشتباه میکنی مردها با زن خودشون جوری رفتار میکنن مث این ک کنیزشونه بعد تو برای ...

میدونم ک اشتباه از خودمه.خدا ایشالا دل ما زنا رو عاقل کنه

ی چی شده

ی چی شنیده

بهش بگو ادا در نیار ادم بودی میومدی دردتو میگفتی 

طلا ک پاک چ منتش ب خاکه

مکه اینکه گاف داده باشی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
ی چی شده ی چی شنیده بهش بگو ادا در نیار ادم بودی میومدی دردتو میگفتی  طلا ک پاک چ منتش ب خاک ...

گافی ندادم اخه.چه گافی مثلا

ی چی شده ی چی شنیده بهش بگو ادا در نیار ادم بودی میومدی دردتو میگفتی  طلا ک پاک چ منتش ب خاک ...

یه عده میگن شاید اصلا مخاط پست های شکست عشقیش تو نیستی و عشق قبلیشه مثلا.شاید دیده نتونسته با تو عشق قبلیشو فراموش کنه

گافی ندادم اخه.چه گافی مثلا

بهش احتمالا ی امار دروغ گفتن یا چیزی ازت دیده ک فک بد کرده و گرنه چ دردیه ک پست شکست عشقی بذاره

بهش احتمالا ی امار دروغ گفتن یا چیزی ازت دیده ک فک بد کرده و گرنه چ دردیه ک پست شکست عشقی بذاره

یه عده میگن شاید اصلا مخاط پست های شکست عشقیش تو نیستی و عشق قبلیشه مثلا.شاید دیده نتونسته با تو عشق قبلیشو فراموش کنه