2777
2789
عنوان

انفالوش کردم دلم شرحه شرحه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 20 پست

پس مسکنش بودی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
پس مسکنش بودی

ببین دقیق بخوام بگم به مدت چیزای مثبت میزاشت.تو رو دیده رد داده قلبمو و ازین شعرا.و این که بعضی ادما عجیب بودی خدا میدن. بعد این اخری اینو گذاشته بود:

دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم
دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد

روزگار غریبی است نازنین

و عشق را کنار تیرک راهوند تازیانه می زنند

خیلیم شکسته عشقی نیس حالا.بیشتر اعتراضه نمیدونم به کی یا چی!

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دردیش هست

خیلی درگیرت کرده بپرس

فقط صرفا مسئله ای تو ذهنت نباشه

دنیا 2 روزه ارزش نداره.مهم خودتی و دلت

خواستی بپرس ازش چ مرگته؟!

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
ی دردیش هست خیلی درگیرت کرده بپرس فقط صرفا مسئله ای تو ذهنت نباشه دنیا 2 روزه ارزش نداره.مهم خودت ...

از اینستا انفالوش کردم روم نمیشه دیگه⁦☹️⁩ بیخیال این واسه من شوهر نمیشه🤭

پس فکر نداره اینم ی تجربه اس

همه نرمال نیستن

هرکی میبین ی جوری میلنگه

ی سریا عاشق پیشن فک کنم ازون مدلاس ک عاشق پیش اس و توهم شکست و غصه خوردن داره

پس فکر نداره اینم ی تجربه اس همه نرمال نیستن هرکی میبین ی جوری میلنگه ی سریا عاشق پیشن فک کنم ازو ...

اره اگه شکست بخوره واقعا چیکار میکنه پس😂 مرسی عزیزم از راهنماییت