2777
2789
عنوان

اوریون

91 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من سه روزه زیر گوشم ورم کرده و درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم حرف نمیتونم بزنم انگار فلج شدم از درد امروز اینطرف صورتمم باد کرد یعنی زیر هر دو تا گوشم به نظرتون اوریونه یا دندون عقلم پیله کرده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره غدد لنفاویت متورم شده ... انتی بیوتیک بخوری خوب میشی ،زنداداشم اینجوری شد علاوا بر انتی بیوتیک دکتر گفت پشت گوشت رب الوچه بمال اروم ،واقعا میگفت تاثیر داشت.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
نه زیاد ولی وقتی بزاقم میخواد ترشح کنه خیلی درد میگیره 

میخای یکم نگران بشین و برین دکتر؟  

عمومی هم میتونه تشخی بده

تخصص گوش حلق بینی هم خوبه

انشالله که بهترشین

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
میخای یکم نگران بشین و برین دکتر؟     عمومی هم میتونه تشخی بده تخصص گوش حلق بینی هم خوبه ...

نگرانم شدم دوبار رفتم دکتر ولی هرکدوم یه چی گفتن که بی ربطه به حال من

نگرانم شدم دوبار رفتم دکتر ولی هرکدوم یه چی گفتن که بی ربطه به حال من

با این علائم؟

یا ابلفضل

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو