2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 37876 بازدید | 1099 پست
قضاوت نکن

کلا بی ربط حرف میزنی

من رفتار علط یک نفر که تایید این تاپیک بود رو گفتم حالا شما هی برا خودت یه چیزی در ار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شما متوجه نیستیهول بازی مردها رو توجیه میکنی به اسم جذب حجاب! ریپ نزن اصلا حرفت قابل قبول و درست نیس ...

دارید دعوای بیخود می کنید

از سیاست پنهان پشت این مساله بی خبرید

و البته که اون آقایون هول از این سیاست بیشترین بهره رو می برن

وگرنه چطور فقط تو این مراسمات مهربونن با اون خانما؟!

حیف نمیشه بازش کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من دو روزه به تاپیکت سر می زنمچیزی که در کل دستگیرم شد بذار بگم: اول این که بخشی از آقایون جامعه ...

دقیقا همینطوره

مرسی از کامنتای درست و دقیقتون و زمانی که گذاشتین

اسکرین گرفتم حتما دوباره با ارامش و سروقت بخونم 

دارید دعوای بیخود می کنیداز سیاست پنهان پشت این مساله بی خبریدو البته که اون آقایون هول از این سیاست ...

باز نکن ریپلی هم نکن

اصلا مخاطب من استارتر بود 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آره واقعا خلم منهمون بهتر دو نفر از یه قماش افتادید به جون هم من چکاره ام؟!🤣

شما ها افتادید به جون من 

چیکار داری هی ریپ میکنی

یعنی الان تو کشورهای غربی آمار تجاوز بشدت بالاست بخاطر فرهنگشون هست؟ یا اسلام نداشته شون ؟ یا مردهاش ...

دقیقا خودشون میگن دائما تو روزنامه های تبلیغاتی اسم دخترها و زنای گمشده همیشه چاپ میشه و هیچ وقت هم پیدا نمیشن 

به خدا که مردای ایرانی خیلی بهترن 

شاید هم می ترسن کاری کنن هرچی هم تحریک میشن با این وضعیت جامعه باز طفلکیا کنترل می کنن خودشونو