2777
2789
عنوان

کارم اشتباه بود؟

326 بازدید | 22 پست

همسر من الان نه روزه شیفت بیمارستانه فقط یبار اومده خونه این مدت غر غر نکردم کلیم تشویقش کردم امروز کلی خوشگل کردم براش دابسمش فرستادم سین کرد جواب نداد من میدونستنمم کار داره ولی خب یه قلببب میتوتست بفرسه سین کرد جواب نداد من حذفشون کردم گفت چرا حذف کردی گفتم بد شده بودن گف بیخود کردی🥺دیشب خیلی قربون صدقم رف ولی من خودشو میخوام قربون صدقه نمیخواااامم چیکار کنم انقدر بهونه گیر نباشممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی بهت حق میدم ، ما خانما خودمون میدونیم کارمون اشتباهه ولی از دلتنگی کارای احمقانه میکنیم، بهش بگو ، منم یکبار اینطوری شدم بعد به همسرم مسیج دادم گفتم انقد دلم برات تنگ شده که همه ی اعصاب و اعمالمو تحت الشعاع قرار داده و کارای اشتباه میکنم ، تا نبینمت خوب نمیشم، حتی تماس تلفنی هم دیگه کافی نیست، اینطوری اگه یک گند دیگه زدی میفهمه از دلتنگی عه نه از بی درکی 

خب شاید اون لحظه نتونسته جواب بدع میزاشتی ی کم بگذرع بعد پاک میکردی کاربیمارستانی خیییلی سخته با بقیه شغلا فرق دارع من هم ابحیم هم بابام کارمند بیمارستانن حتی توخونم راحت نیستن وقتایم ک بیکار فکرشون درگیرع یسره درمورد بیمارا حرف میزنن

جدی بهت حق میدم ، ما خانما خودمون میدونیم کارمون اشتباهه ولی از دلتنگی کارای احمقانه میکنیم، بهش بگو ...

خودش میدونه من وقتی دلم تنگ میشه چ شکلی میشم ولی خب باید صبور تر میبودم