2777
2789

من قبلا عاشق چشم بادومیا بودم واقعا با این کرونا خیلی از چشمم افتادن علی الخصوص هرچی ماسک و اینطور چیزاس به جای مردم خودمون داریم به اونا میدیم 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشه من از رو فیلم عکسشو گرفتم فیلمشو ببینی که کف میکنی😦

آدرس اینکشو بزار فیلمشم ببینیم 

واقعا نازه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

حالا بعضی خانوما چنان فیس و افاده میان ک خوشم نیومد و این چیه اونجاش اینجوریه اینجاش اینجوریه😕😕😕😕

بچستااااااااا نی نیه نی نیااا کلا نازن ناااز وووی😘😘😘😘😍😍😍

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
از هرچی چینی ژاپنی کره ای بدم میاد خدالعنتشون کنه نسلشون منقرض بشه هرچی بدبختی الان میکشیم از دست هم ...

چقدر بدین خداییش الان منظورتون با این بچه هم هست؟؟؟؟!!!!!!! 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
من قبلا عاشق چشم بادومیا بودم واقعا با این کرونا خیلی از چشمم افتادن علی الخصوص هرچی ماسک و اینطور چ ...

جدی ماسک میدن چیین؟؟؟

اونوقت اینجا کمبود داریم

ها دلبر عشق و عاشقیه دا ها دلبر شه یار مازرونیه دا 

شبیه چینی هاس 

من ندونس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چقدر بدین خداییش الان منظورتون با این بچه هم هست؟؟؟؟!!!!!!! 

کرونا هم به بچه ها رحم می‌کنه.  درصد ابتلاشون کمتره. امان از آدمها

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بله که هس ننه باباش غلط کردن اینو پس انداختن که نصلشون زیادشه 😐

واوووو😂😳😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کرونا هم به بچه ها رحم می‌کنه.  درصد ابتلاشون کمتره. امان از آدمها

واقعااا 

فکر اینکه ممکن بود این مریضی از ایران شروع بشه بعد همه دنیا می یومدن واسه خودمون نه واسه بچه هامون ارزوی مرگ و نفرت می کردن تنمو می لرزونه