2777
2789

حتما استاد خوب داشته باشید و حتما تمرینات و درست انجام بدید

من کار می‌کردم یه بلایی سرم اومد یه‌جوری فشرده و سنگین کار می‌کردم که کمرم الان دوماهه درد شدید داره و حتی دیسکم نیست معلوم نیست چه بلایی سرم اومده که حتی دیسکم نیستتتتت 😂😂

چرا میخندی آخه به کمر درد ان شاءالله جدی نباشه فقط تورو خدا هر کاری کردی عمل نکن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخندی آخه به کمر درد ان شاءالله جدی نباشه فقط تورو خدا هر کاری کردی عمل نکن

نه بابا اسپاسم عضلانیع و کشیدگی ماهیچه نترسونش

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

نه آخه اصلا نمی‌دونم چمه که عمل کنم

والله خنده هم داره همین یکی رو کم داشتم تو زندگیم 

نه بابا اسپاسم عضلانیع و کشیدگی ماهیچه نترسونش

آها 

آخه یه جوری گفت خودم بیشتر ترسیدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه آخه اصلا نمی‌دونم چمه که عمل کنموالله خنده هم داره همین یکی رو کم داشتم تو زندگیم

ای بابا ان شاءالله خوب میشه 

نه آخه اصلا نمی‌دونم چمه که عمل کنموالله خنده هم داره همین یکی رو کم داشتم تو زندگیم

دقیقا بلایی تو‌اومده سرم

سلام گل چطوریمن رفتم ام آر آیم و نشون دکتر دادم گفتش که دیسک و اینا نداری فقط کشیدگی رباط کمر و گرفت ...

سلام عزیزدلم خب خدارو هزار مرتبطه شکر 

قرص و دارو هایی ک بهت داده رو حتما مصرف کن 

دییگه بهت گفت باید چیکار کنی خوب شی؟

بندسازی دیگ نرو مگه زیر نظر بهترین مربی

روغن سیاه دانه  از عطاری ولی اصلش که بهت گفتم معجزه میکنه خودم میزدم بمالون ب هر جایی درد داره من از کمر تا پایین مچ پا میزدم قشنگ بگو برات ماساژ بدن بعدم یه تشت درست کن از اب داغ و نمک دریا و سرکه سیب درست کن بیست دقیع بشین توش داخل حموم چیزی تنت نباشه قشنگ لگنت و پاهات اب بخوره تو این تشت بزرگا هفته ای دو سه بار

خودم همه این کارو کردم قرص متوکاربامول برا گرفتگی عضلات خوبه شل کنندست و پماد پیروکسیکام عالیع من همه رو میزدم

ولی هیچی روغنه نشد سیاع دانه ینی این مدت کلا خودمو روغن مالی کردم اینقد ی زیتون و هر روغنی بگی

خم و راست زیاد نشو من خم و راست میشدم دردم بیشتر میشد رو زمین بخاب کمرتو گرم نگه دار سردی نخور زیاد التهاب بیاره این تشت و ک بت گفتم حتماا انجام بده واقعا خودم با این روشا تاثیر دیدم ک میگم نمیخام تو هم درد بکشی واقعا زندگی ادمو مختل میکنه 

ورزش کلا انجام نده تا التهاب کمرت خوب شه بعدشم تازه پیلاتس براش خوبع اونم زیر نظر مربی بع. اینکه التهاب و درد رفع شد

همه رو رعایت کنی زود زود خوب میشی

ولی من شنیدم امپول متوکاربامول اب رو اتیشه خودم نزدم. ولی 

میگن چون قویه برا هر کسی نمینویسن اونم زیر نظر دکتر تو بیمارستان میزنن ب دو سمت خیلیم درد داره ولی موثره درجا خوب میکنه اگه دردت زیاد بود ببین دکتر برات نمینویسه 

امپول و قرص چی برات نوشته؟

سلام گل چطوریمن رفتم ام آر آیم و نشون دکتر دادم گفتش که دیسک و اینا نداری فقط کشیدگی رباط کمر و گرفت ...

قرص. منیزیم هم برا درد بهم داده بود