سلام عزیزدلم خب خدارو هزار مرتبطه شکر
قرص و دارو هایی ک بهت داده رو حتما مصرف کن
دییگه بهت گفت باید چیکار کنی خوب شی؟
بندسازی دیگ نرو مگه زیر نظر بهترین مربی
روغن سیاه دانه از عطاری ولی اصلش که بهت گفتم معجزه میکنه خودم میزدم بمالون ب هر جایی درد داره من از کمر تا پایین مچ پا میزدم قشنگ بگو برات ماساژ بدن بعدم یه تشت درست کن از اب داغ و نمک دریا و سرکه سیب درست کن بیست دقیع بشین توش داخل حموم چیزی تنت نباشه قشنگ لگنت و پاهات اب بخوره تو این تشت بزرگا هفته ای دو سه بار
خودم همه این کارو کردم قرص متوکاربامول برا گرفتگی عضلات خوبه شل کنندست و پماد پیروکسیکام عالیع من همه رو میزدم
ولی هیچی روغنه نشد سیاع دانه ینی این مدت کلا خودمو روغن مالی کردم اینقد ی زیتون و هر روغنی بگی
خم و راست زیاد نشو من خم و راست میشدم دردم بیشتر میشد رو زمین بخاب کمرتو گرم نگه دار سردی نخور زیاد التهاب بیاره این تشت و ک بت گفتم حتماا انجام بده واقعا خودم با این روشا تاثیر دیدم ک میگم نمیخام تو هم درد بکشی واقعا زندگی ادمو مختل میکنه
ورزش کلا انجام نده تا التهاب کمرت خوب شه بعدشم تازه پیلاتس براش خوبع اونم زیر نظر مربی بع. اینکه التهاب و درد رفع شد
همه رو رعایت کنی زود زود خوب میشی
ولی من شنیدم امپول متوکاربامول اب رو اتیشه خودم نزدم. ولی
میگن چون قویه برا هر کسی نمینویسن اونم زیر نظر دکتر تو بیمارستان میزنن ب دو سمت خیلیم درد داره ولی موثره درجا خوب میکنه اگه دردت زیاد بود ببین دکتر برات نمینویسه
امپول و قرص چی برات نوشته؟