سلام مامان گليا من ديروز فهىيدم ناخواسته باردارم يه دختر ٣ ساله ام دارم كه بعد يك سال دوندگي خدا بهم داده الان نميدونم با اين كوچولو كه تو راهه چيكار كنم؟ از پسش بر ميام يا نه؟ تو اين وضعيت كرونا نگه داشتنش صحيحه؟ دو تا بچه داشتن چطوريه؟
خوبه با هم بزرگ میشن فاصله شون خوبه بره منم همین قدر بود البته خودم خاستم
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اکثرا دور و برم دوتا دارن و خوبه راضین. هر کی ام میبینم میگه قبل از پیش یا مدرسه رفتنشون یکی دیگه رو بیارین واسه خود بچه ها خیل خوبه. برات پیش اومده مبارک باشه خداخواسته مواظب خودت و فسقلیها باش
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊