2777
2789
عنوان

مامانايي كه دو تا بچه دارن ميشه بيايد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 48 پست

من الان یه دوقلوی سه ساله و یک پسر هفت ماهه دارم که البته نا خاسته بود دو تا رو نمیدونم ولی سه تا خییییییلی سخته خسته شدم هر چند دوسشون دارم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

والایه چیزحقیقت بهت بگم...اینایی که میگن سن بچه بایدکم باشه پشت سرهم بیارین یاتفاوت سنیشون ۳ایناباشه همش مزخرفه......واقعادوتابچه کوچیک آدم پیرمیکنه...تااون کوچیکه بیادبزرگ بشه همبازی این یکی بشه خیلی عصاب خوردی ناراحتی پیش میاد..بخصوص اولی که اگه سازش نکنه...

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال مجوز برای قتل عمدی؟عزیزم کشتن موجودات بی دفاع کار زشتیه.این فکر رو از سرت بیرون کن.بجای این سوالا روشهای جلوگیری رو یاد بگیر برای آینده ات.و یه کم هم خودت و همسرت از لذتتون کم کنید.تا به فکر کشتن جنین های بی دفاع نیفتید.از صراحتم خوشحال نیستم.ولی خواستم ته تهش رو بگم

خیلی خوبه 

تا دومی بدنیا بیاد اولیت هم بزرگ میشه ۴ساله میشه 

از خودت مراقبت کن

۹ماه مرخصی زایمانم هم استفاده میکنی بچه از آب و گل در میاد

باهم بزرگ میشن

خدا برات خواسته ایشالله خیر باشه

منم شرایط تورو داشتم

منتها خواسته بود

الان دومیم ۴ماهس 

اولی ۵ساله

اگه از نظر مالی مشکلی نداشته باشی اعصاب آرومی هم داشته باشی خونه و ماشین هم از خودت باشه شوهرتم خوب ...

همش هست جز اعصاب اروم حوصله سر و كله زدن زياد ندارم علي الخصوص كه دخترم خيلي نوزاديش بدخواب بود و خيلي اذيت شدم واسه همين از بچه وحشت دارم

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
اولا من جواب شما رو ندادم.جواب استارتر رو دادم.ثانیا تا ته جوابم رو بخون.ثالثاً کشتن آدما به اعتقاد ...

تبادل نظر يعني چي؟ كشتن آدم نيست قبل از ٨ هفتگي... اينكه به دنيا بياد بچه اي و بدبخت عالم شه به مراتب گناهش بيشتره...( منظورم به شما نيست استارتر كلي گفتم)

منم فرزند سومم رو زمانی متوجه شدم که باردارم خیلی ناراحت شدم آخه پسر کوچیکم هنوز دو سالش نشده بود اما الان که هشت ماه از به دنیا اومدن دختر کوچولوم میگذره خیلی خوشحالم که سه تا بچه ی گل دارم. نترس. اولش منم احساس تو رو داشتم تازه داشت امکان شاغل شدنم فراهم میشد. ولی باور کن در کنار سختی ها، خیلی لذت بخشه. کیف میکنم وقتی سه تایی با هم بازی میکنن و از خدا ممنونم که کمکم کرد تا اون روزها کار احمقانه ای نکنم

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
چه زبون تندي داري شما.... همه عقايدشون مثل هم نيست... قتل عمد كجا بود

شما دوست داشتی اون موقع که دستت به هیچ جا بند نبود، و فقط با یه جفت به شکم مادرت وصل بودی، مادرت میکندت و مینداخدت توی سطل آشغال؟این شبیه عقاید کدوم دین،کدوم جامعه،کدوم ایدئولوژیه؟